Bajram ve Özgür Bayer Denizlispor'da

Güncelleme Tarihi:

Bajram ve Özgür Bayer Denizlisporda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 12:18

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Özgür Bayer ve Makedon futbolcu Bajram Fetai'yle ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

 Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay yaptığı yazılı açıklamada, geçen yılki kadrodan birçok futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.
 Transfer çalışmaları kapsamında Denizlispor'da 2002-2004 yılları arasında forma giyen ve geçen sezon Karşıyaka'da oynayan Özgür Bayer'le 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, gerçekleştirilen bu transfer ile savunma hattında daha da güçlendiklerini ifade eden Urkay, “Özgür, Denizlispor'a daha önceki yıllarda başarıyla hizmet vermiş bir oyuncudur. Biz kendisine güveniyoruz. Her iki taraf için hayırlı olsun” dedi.
 Bu arada, Denizlispor'un Bolu kampına götürülmeyen Gineli futbolcu Sacko'nun affedildiği ve kampa katıldığı belirtildi.


Haberin Devamı

Horoz Bajram'a kavuştu
Ferah IŞIK / DENİZLİ,(DHA)
Denizlispor daha öne prensip anlaşmasına vardığı Makedon futbolcu Bajram Fetai'yle bir yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Danimarka'nın Lyngby takımında forma giyen 27 yaşındaki ofansif orta saha, “Türkiye'ye geldiğim için mutluyum, çünkü Türk futbolunu hep yakından takip ettim. Müslüman bir futbolcu olarak bu ülkeye her zaman sempatim vardı. Daha önce iki kez şans bulduğum Makedonya Milli Takımı'na yeniden davet edildim. Formum ve hırsım üst düzeyde. Denizlispor formasıyla başarılı olacağım. Kaliteli bir oyuncu olduğumu herkes görecek” dedi. Başkan Süleyman Urkay ise, transferlerin süreceğini, önümüzdeki günlerde yıldız bir ismin daha aralarına katılabileceğini müjdeledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!