Az gol çok puan

Güncelleme Tarihi:

Az gol çok puan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2011 00:00

Geride kalan 11 haftada 6 kez sahadan zaferle ayrılan Akigo, Güngören (D), Adanaspor (D), Göztepe ve T.Linyitspor maçlarını 1-0’lık skorlarla kazanırken 4 golle 12 puan toplamış oldu.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde geride kalan 11 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 21 puanla zirve yarışına ortak olan Akhisar Bld, kazandığı 6 maçın 4’ünde 1-0’lık skorlarla sonuca giderek ilginç bir performans ortaya koydu. Ligin ilk haftasında Güngörenspor’u İstanbul’da 1-0 yenen yeşil-siyahlı ekip 6’ncı haftada yine deplasmanda Adanaspor’u, 7’nci haftada evinde Göztepe’yi, önceki gün de Tavşanlı Linyit’i Akhisar’da aynı skorla dize getirerek 4 maçta 4 golle 12 puan toplamış oldu. Akigo’yu Güngören randevusunda galibiyete taşıyan golü Sani kaydederken, Adana’da Şehmus, Göztepe derbisinde Emrah Eren, T. Linyit karşılaşmasında ise Sertan 3’er puanlık gollere imza attı. Akhisar Bld, diğer iki galibiyetini Sakarya (2-0) ve K.Erciyes (3-2) müsabakalarında elde etti. Az golle çok puan almayı başaran yeşil-siyahlı ekibin şu ana kadar en skorer futbolcusu 5 golü bulunan Sertan Vardar. Bu oyuncuyu 3 golle Şehmus, 2’şer golle Emrah Eren ve Osman, 1’er golle de Mert ve Sani izliyor. ? İZMİR, (DHA)

Oymak uğurlandı

Haberin Devamı

AKHİSAR Belediyespor’un önceki gün beyin kanaması sonucu vefat eden eski başkanlarından Hüseyin Oymak (50) gözyaşları arasında toprağa verildi. Oymak için 17 yıldır başkan sekreteri olarak görev yaptığı belediye önünde tören düzenlendi. Törene Kaymakam Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Cumhuriyet Başsavcıs Bekir Şahiner, eski belediye başkanları, ailesi ve sevenleri katıldı. Oymak’ın cenazesi Yeni Gülruh Camii’nde öğle namazından sonra kılının cenaze namazının ardından şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!