Ayşe Arman, İzmir'de kariyer ve annelik sırlarını anlatacak

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Arman, İzmirde kariyer ve annelik sırlarını anlatacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 01:13

HÜRRİYET Gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Optimum'a konuk olacak. "Çocuk da yaparım, kariyer de" konulu söyleşide Ayşe Arman, gazeteci ve anne olarak yaşadıklarını kendine özgü yorumuyla paylaşacak.

Haberin Devamı

11 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da İzmir Optimum Outlet'te düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliğinde Ayşe Arman, annelerin bu özel gününe ayrı bir anlam katacak. Arman'ın kendi yaşantısından yola çıkarak, "Çocuk da yaparım, kariyer de" başlığı altında gerçekleştireceği sohbet, annelere küçük ipuçları ve farklı bakış açıları da kazandıracak. Kızı Alya, annesi ve eşiyle ilgili anılarını bugüne kadar gazetedeki köşesinde, twitter ve instagram hesaplarında paylaşan Ayşe Arman, İzmir'deki hayranlarıyla Optimum Outlet'te buluşarak anne ve kadın olmanın hem ayrıcalığını hem de zorluklarını yüz yüze anlatacak.

Anneler Günü'nde, Optimum Outlet'i ziyaret eden annelere Optimum yönetimi gün boyunca ayna, karanfil ve lavanta hediye edecek. 14.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Kurabiye Atölyesi'ne çocuklar bu kez anneleriyle birlikte katılacak. Anneler ve çocukları, içine sevgilerini de kattıkları lezzetli kurabiyeleri birlikte hazırlayacak. Annelerin ve bebeklerinin en özel anlarından oluşan Anne - Bebek Fotoğrafları Sergisi de 10 Mayıs'tan 13 Mayıs'a kadar Optimum'da ziyaretçilere açık olacak. Ayrıca 5-11 Mayıs tarihleri arasında en yüksek tutarda alışveriş yapan Optimum Club üyesi şanslı kadın ziyaretçi, tektaş pırlanta kolye kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!