Ayşe Anne'ye hırsızlar musallat oldu: Çalınacak bir şey kalmadı, yeter

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Anneye hırsızlar musallat oldu: Çalınacak bir şey kalmadı, yeter
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 11:58

ÇANAKKALE'de, evine beşinci kez hırsız giren 75 yaşındaki Ayşe Ç., artık bıktı. Çalınacak bir şeyinin kalmadığını, rahmetli kocasından kalan maaşı hırsızlarla bölüşür hale geldiğini söyleyen Çetin, hırsızlığı kimin yaptığının belirlenmesi ve bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Yalnız yaşayan Ayşe Ç., hafta sonu için kendisini ziyarete gelen öğretmen oğlu 56 yaşındaki oğlu Hayri Ç. ile birlikte geçen cumartesi günü zeytin ağaçlarını budamaya gitti. Evine yaklaşık 1.5 kilometre mesafedeki zeytinliğinde çalışan anne ve oğul, akşam geri döndü. Evin dağınık olduğunu gören anne ve oğul, içeriyi kontrol ettiklerinde Ayşe Ç.'ye ait 600 lira nakit paranın çalındığını fark etti. Bunun üzerine durum, polise bildirildi. İhbar üzerine eve gelen polis ekibi, inceleme yaparak delil aradı. Hırsızlığı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Ayşe Anneye hırsızlar musallat oldu: Çalınacak bir şey kalmadı, yeter


Evine son 18 ay içinde beşinci kez hırsız girdiğini söyleyen Ayşe Ç., "Rahmetli kocamdan aldığım maaşı hırsızlarla bölüşür olduk. Evimde sakladığım maaş hırsızlar tarafından beşinci kez çalındı. Bir an önce yakalanmalarını istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!