Aynı bölgede üç eve hırsız girdi

Güncelleme Tarihi:

Aynı bölgede üç eve hırsız girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 00:00

Narlıdere Ilıca Mahallesi Cahit Külebi Sokak’taki Mutlu Apartmanı’nın 3’üncü katında oturan evli ve 2 çocuk babası emekli astsubay Zeki Pesen (50), geçen cumartesi günü saat 18.00’de evine döndüğünde eşyalarının etrafa saçıldığını, 800 TL nakitle 2 bin TL değerindeki ziynet eşyasının olmadığını fark etti.

Haberin Devamı

Pesen’in haber verdiği polis geldi, incelemeye başladı.

Pesen’in alt komşusu lokantacı, evli ve iki çocuk babası Ufuk Işık (40) da ailesiyle saat 19.00 sıralarında evine geldi. Komşusundaki hırsızlığı polisten öğrenen Işık da evine girdiğinde şyalarının dağıtıldığını gördü,  350 TL nakitle bin 500 TL değerinde ziynet eşyasının çalındığını fark etti. Olay yeri inceleme ekipleri Işık’ın evinde de parmak izi incelemesi yaptı.

Elbiseyle hırka gitti

İki eve 50 metre uzaklıkta Bademli Sokak’taki Erdem Apartmanı’nda da bir hırsızlık ortaya çıktı. Bir fabrikanın teknik servisinde görevli evli ve bir çocuk babası Fikret Erdem (36), saat 23.00 sıralarında hırsızlık olaylarını öğrendi, evine girdiğinde eşyalarının dağıtıldığını gördü, bir takım elbisesiylye hırkasının olmadığını belirledi. Polis ekipleri hırsızlıkları aydınlatmak için çalışma başlatırken, evleri soyulanlar tedirgin olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!