Aykart sahibi Aydınlılara yüzde 5 indirim imkanı

Güncelleme Tarihi:

Aykart sahibi Aydınlılara yüzde 5 indirim imkanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2015 01:22

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuz ve kaliteli et tüketebilmeleri için hayata geçirdiği Ege Et’in 12’inci şubesini, Çine’de hizmete açtı. Altı hafta sonra kişiye özel hale getirilecek AYKART’la ilgili CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, karta sahip olacak vatandaşların belediyenin sosyal tesislerinde ve Ege Et’in şubelerinde yüzde 5 indirimden faydalanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Aykart sahibi Aydınlılara yüzde 5 indirim imkanı

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Hamitabat Mahallesi 174 Sokak’ta hizmete giren Ege Et Çine Şubesi açtı. CHP’li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Bağımsız Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Kerim Yüksel, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar açılışa katıldı.

"ÇİNELİ BESİCİYE DESTEK OLDU"

Aykart sahibi Aydınlılara yüzde 5 indirim imkanı

Haberin Devamı

Açılışta konuşan Çine Belediye Başkanı Dinçer, "Ege Et yıllar önce, Çinelinin ve Çinelilerin katkılarıyla Çine hayvancısı destek olmak için açılmış bir kurumdu. Yıllar boyunca çeşitli sıkıntılar yaşadı. Ancak Büyükşehir’e geçtikten sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun katkıları ve ilgisiyle bugünkü iyi durumuna geldi. Çineli besiciye destek oldu. İlçelerde Ege Et Şubesini açarak Aydın’ın tüm ilçelerinde Çine’nin kaliteli etini ekonomik olarak vatandaşlarına sundu" dedi.

"6 HAFTA SONRA"

Ege Et’i Aydın ve Ege Bölgesinde bir marka haline getirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, "Ege Et’te ARGE departmanı kuruyoruz. Çok ciddi çalışmalarımız olacak. Ayrıca uzun zamandır bahsettiğimiz AYKART’larımız 10 Ağustos’tan itibaren Aydın halkının ulaşımı için kullanımına sunuldu. Altı hafta sonra AYKART’lar kişiye özel çıkmaya başlayacak. Bu kartlarımızda fotoğraflarımız olacak. Bu AYKART’a sahip olan vatandaşlarımız belediyenin tüm sosyal tesislerinden ve Ege Et’ten yüzde 5 ucuz yararlanma imkanı sağlayacak. Yani bugün maalesef ve üzülerek ifade ediyorum. Kırmızı et çok pahalı. Çocuklarımız ve yaşlılarımızın mutlaka ve mutlaka kırmızı et tüketmesi gerekiyor. Ama kırmızı et el yakıyor. Bizde daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye çalışma yaptık. Bu karta sahip olan vatandaşlarımız altı hafta sonra yüzde 5 indirimli olarak Ege Et Şubelerinden eti alma şansını yakalayacak" dedi.

Haberin Devamı

OSMANLI SUCUĞU ÜRETİMİ DE BAŞLADI

Ege Et’te Osman sucu üretiminde başladığını söyleyen Ege Et Genel Müdürü Muharrem Şanlı, "Yağ oranı biraz daha az. Yüzde yüz dana eti. Daha çeşitliliği var. Şuanda biz bunu çam fıstıklı, cevizli, acılı ve normal çeşitlerde ürettik" dedi.

Konuşmalarının ardından Ege Et Çine Şubesi’nin açılışı için dualar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirildi. Kasap tezgahında personeliyle birlikte ürün tanıtımı yapan Başkan Çerçioğlu, Aydın Kuyucak’ın süt ürünlerindeki tanınan markası Ör-Koop mamullerinin de Ege Et Şubesi’nde satışa sunulduğu ve bundan sonra şubelerde vatandaşın talebi üzerine beyaz etin de satışa sunulmaya başlandığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!