Asansör'de iftar akşamları

Güncelleme Tarihi:

Asansörde iftar akşamları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

EKİBİNİ ve görünümünü yenileyen Asansör Restoran, iftar için açık büfe hazırladı. Ramazan ayı süresince her akşam Osmanlı Mutfağı’nın seçkin örneklerinin sunulacağı açık büfe kişi başı 10 milyon lira olacak.

GRAND Plaza Otelcilik ve Turizm İşletmeleri Mutfaklar Koordinatörü Rahmi Yılmaz, açık büfede 15 çeşit salata ve zeytinyağlı, 8 çeşit sıcak, 15 çeşit tatlı ve meyve, iki çeşit çorbanın bulunacağını açıkladı.

HURMA, zeytin, sultan macunu, peynir çeşitleri, pastırma, domates ve salatalıktan oluşan iftariyeliklerin masalarda hazır bulundurulacağını belirten Yılmaz, açık büfe müşterilerinin limitsiz ayran, şerbet ve meşrubat alabileceklerini söyledi. Asansör Restoran’ın 19 kişilik mutfak ekibiyle ramazan süresince unutulmaya yüz tutan Osmanlı lezzetlerini sunacağını belirten Yılmaz, mönünün her gün değişeceğini de açıkladı.

AĞIZ tadını bilenler, tatlı büfesinde haşhaşlı şekerpare, lokma, incir dolması, kalburabastı, sakızlı kazan dibi gibi tatlılar, et, tavuk ve balık çeşitleri, kereviz, imam bayıldı, domates dolması, lahana sarması gibi zeytinyağlılar, çeşitli salatalar ile isimleri ve lezzetleri unutulmaya yüz tutmuş çorbaları bulabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!