Güncelleme Tarihi:
Doğu Akdeniz Mutfağı’nın merkezi olarak kabul edilen ve günümüzün en popüler mutfaklarından biri olan Lübnan yemeklerinin lezzet sırrı biraz Güney Doğu, Ege, biraz da Arap ve Akdeniz mutfaklarından geliyor. 12-17 Mart tarihleri arasında Swissotel Büyük Efes’in havuz altı restoranı Aquarium’da gerçekleşen “Lübnan Yemek Festivali” ile Ortadoğu rüzgarı İzmir’de esti. Dubai’den gelen konuk şeflerin hazırladığı zengin meze çeşitlerine Lübnan usulü içli köfe, pirinçli lagos, maluf, kızarmış tavuk ciğeri gibi çok özel tatlar eşlik etti. Lübnan kültürünün doyasıya yaşandığı festivalde canlı Lübnan müzikleriyle de davetliler keyifli saatler geçirdi.