Ahhh gençler

Güncelleme Tarihi:

Ahhh gençler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Çeşme'de yüreklere ateş düşüren kazalar başladı. Ilıca Polis Karakolu karşısındaki kazada iki genç can verdi, ikisi yaralandı.

Bar çıkışı yol

YAZ aylarında alkol ve aşırı süratten oluşan kazaların eksik olmadığı Çeşme yine gençler için yandı. Önceki akşam bir barda eğlenen Murat Emekçi (29), Ahmet Ünlü (23), ağabeyi Ünal Ünlü ve Serkan Yalçuk (28), 35 DC 456 plakalı otomobille İzmir'e doğru yola çıktı.

Otomobil uçtu

ANCAK gençler daha Çeşme'den ayrılamadan saat 05.10 sıralarında Ünül Ünlü'nün kullandığı öne sürülen Audi A-6 marka lüks otomobil Ilıca Karakolu karşısında kaldırıma çarptı. Lüks otomobil bu çarpmanın etkisiyle elektrik direğini devirdikten sonra takla atarak bir yazlığın bahçesine uçtu.

Dayanılmaz acı

EMEKÇİ kaza yerinde, Ahmet Ünlü ise kaldırıldığı Çeşme Devlet Hastanesi'nde can verdi. İzmirli ünlü gazinocu Nuri Yalçuk'un oğlu Serkan ile Ünal Ünlü ise ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Otomobili Ünal Ünlü'nün kullandığı belirtildi.

Ağabeyi de kazada can vermişti

GAZİNO dünyasında ‘‘Bornovalı Nuri’’ adıyla tanınan Nuri Yalçuk'un oğlu Serkan Yalçuk'un ağabeyi Hakan Yalçuk da, henüz 19 yaşındayken, 30 Temmuz 1991 tarihinde Yine Çeşme'de Dalyanköy'de yönetimindeki Mercedes otomobille telefon direğine çarparak canvermişti. Bir oğlunu kazaya kurban veren, diğeri ise şimdi ağır yaralı olan Nuri Yalçuk, eşi Zühre Yalçuk'la Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne koştu. Oldukça üzgün görünen Nuri Yalçuk, kazanın nasıl olduğunu bilmediğini söylerken, eşi Zühre Yalçuk'un ayakta zor durduğu görüldü. Serkan Yalçuk'un ehliyeti olmasına rağmen, ağabeyinin kazada ölmesinden sonra otomobil kullanmadığı öğrenildi. Serkan Yalçuk'un kazada ölen okul arkadaşı Murat Ekmekçi'nin kullandığı otomobille dolaştığı belirtildi.

Yine aynı yol

Turizm sezonunda nüfusu yüzbinleri geçen Çeşme'de aynı yolda her yıl çok sayıda kaza oluyor. Gidiş geliş olarak bölünmüş olan düz yolda, geceyarısından sonra sürücülerin aşırı hız yapıp, yarıştıkları önesürülüyor. İki yıl önce de eski bakanlardan İzmir Milletvekili Işın Çelebi'nin üvey kızı Selin İleri ile iki arkadaşının bulunduğu Mercedes otomobil aynı yolda Ilıca kavşağı yakınında aşırı hız ve iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu orta refüje çarparak takla atmıştı. Kazada Çağla Kalkanoğlu canverirken, Gülşah Cantaş ve Selin İleri ağır yaralanmış uzun süre tedavi görmüştü.

Yine iki yıl önce aynı yolda Altınyunus Kavşağı'ndaki kazada iki otomobil çarpışmış, İzmir'in tanınmış İtalyan asıllı işadamlarından ve Altay Kulübü yöneticilerinden Vitterio Valentini'nin 8 yaşındaki oğlu Roberto hayatını kaybetmiş 9 kişi ise yaralanmıştı.

Durumları çok ciddi

YOĞUN bakımda tutulan, ‘‘Bornovalı Nuri’’ olarak tanınan Nuri Yalçuk'un oğlu Serkan Yalçuk'un omurgalarında kırık olduğu ve belden aşağısını hareket ettiremediği, Ünal Ünlü'nün ise vücudunda kırıklar bulunduğu, beyin kanaması tehlikesi geçirdiği belirtildi. Alsancak'ta faaliyet gösteren Teknik Ortopedi'nin sahibi Mustafa Ünlü'nün oğlu olan Ünal Ünlü'nün ABD'de yaşadığı ve 10 gün önce Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Bu arada otomobildekilerin alkollü oldukları ve aşırı hız yaptıkları ileri sürüldü. Ayrıca otomobildekilerin içinde sadece sürücüsü bulunan Mercedes marka bir otomobille yarıştığı, kazanın bu nedenle meydana geldiği önesürüldü. Ancak polis bu konuda bir tanık bulamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!