Aegean Band 10 solistle çoşturdu

Güncelleme Tarihi:

Aegean Band 10 solistle çoşturdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 12:40

AEGEAN BAND, 10 solistiyle sahne aldığı beşinci sanat yılı konserinde müzikalitesi ve birbirinden güzel şovlarıyla Atatürk Kültür Merkezi'ni dolduran dinleyicilerinden bir kez daha tam puan aldı.

Haberin Devamı

"10'ca solist" sloganıyla hazırlanan ve 26 kişilik geniş kadrosuyla sahne alan Aegean Band, biletleri günler önce tükenen AKM konserinde jazz, blues, oldies ve hitleşmiş Türkçe pop şarkıların yanı sıra coşkuyla yorumladığı Balkan ve Grek şarkılarıyla hayranlarına müzik ve eğlence dolu bir gece yaşattı. Orkestranın 10 solisti; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Seran Bilgi, Bahar Pamukçu, Süheyla Çolak, Özlem Çabuk, Deniz Güler, Cemre Eren, Burcu Gümrükçü ve Korkut Kazcin'in yorumları dinleyiciden büyük alkış aldı. 10 solistin birlikte yorumladığı şarkılarda salondaki coşku zirveye ulaştı. Solistlerin yanı sıra orkestra elemanlarının eğlenerek sunduğu performans ve şovlara katılımları beğeni topladı.

Aegean Band 10 solistle çoşturdu

Haberin Devamı

İsmini Ege'den alan Aegean Band'ın kurucusu ve soliti Adnan Bulu, İzmirli sanatseverlerden gördükleri ilgi ve destek ile beşinci sanat yılını geride bıraktıklarını ifade ederek orkestrası adına dinleyicilerine teşekkür etti

Aegean Band 10 solistle çoşturdu
.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!