Adaletsiz top

Güncelleme Tarihi:

Adaletsiz top
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 00:00

Geriye düştüğü maçın ikinci yarısında insanüstü gayret gösteren Göz-Göz, kazanmak için her şeyi yaptı ama şans yanında değildi.

Haberin Devamı

Galibiyet hasretine Şanlıurfa deplasmanında son veren Göztepe, iki topunun direkten döndüğü, inanılmaz goller kaçırdığı, rakip kaleci Bayram’ın harikalar yarattığı maçta son sıradaki Ankaragücü’yle yenişemedi: 1-1. 22. dakikada Şaban, 24’te Halil yüzde yüzlük pozisyonları kaçırırken, konuk ekip 34’teki ilk atağında golü buldu. Aytaç’ın sağdan ortasına Sinan’ın kale ağzında kafa vuruşunu Ferhat çıkardı, dönen topu Kaan tamamladı. 0-1 aynı zamanda ilk yarının skoruydu.

İkinci yarıda Göztepe tek kale oynadı. 68’de Halil’in orta-şut karışımı vuruşunu kaleci Bayram güçlükle kornere çeldi. 72’deki karambolde İbrahim Şahin, Ali Kuçik’i gördü. Ali Kuçik’in bekletmeden vuruşu, önce kaleci Bayram, sonra direğe çarptıktan sonra çizgiyi geçince ev sahibi ekip eşitliği sağladı: 1-1. 74’te İbrahim Şahin’in akıl dolu kafa vuruşunu kaleci Bayram doksandan çıkardı. 80’de Mehmet Taşçı ters vuruşu yan direkten döndü. 85’te Dilaver 20 metreden harika vurdu, top direkten döndü. İbrahim tamamladı, kaleci Bayram iki hamlede meşin yuvarlağı çıkardı maç da 1-1 bitti.

Haberin Devamı

STAT: Alsancak
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu (3), Mehmet Cem Hanoğlu (4), Mehmet Kısal (5)
GOLLER: Dk. 34 Kaan (Ankaragücü) 72 Ali Kuçik (Göztepe)
SARI KARTLAR: Aytek, Ali Kuçik, Veli (Göztepe) Mehmet Taşçı (Ankaragücü)
GÖZTEPE: Ferhat (6) - Hamza (6), Aytek (5), Veli (5), Ahmet Sağlam (5) - Şamil (4) (Dk. 46 Dilaver 6), Fatih Yiğen (4) - Ali Kuçik (6), İlhan (5) (Dk. 64 İbrahim Şahin 8), Halil (6) - Şaban (5)
ANKARAGÜCÜ: Bayram (8) - Aytaç (5), Volkan (6), Ümit (6), Mehmet Taşçı (6) - Gökhan (5), Bilal (5), Serkan (5) (Dk. 81 Hasan 4), Kaan (7) (Dk. 90 Mehmet Umut) - Timur Bayram (7) - Sinan (6) (Dk. 71 Gürkan 5)

Efsaneyi tanımadılar
Maçın ardından bir grup taraftarın protokol tribününe yönelik tepkilerinden,  UEFA Kupası’nda yarı final oynayan kadronun üyelerinden Halil Kiraz da nasibini aldı. Bazı fanatiklerin, kendilerini sakin olmaya davet eden “Bombacı” lakaplı Halil Kiraz’a “Sen de kimsin?” diye karşılık vermesi şaşkınlık yarattı. Sinirlenen Kiraz güçlükle sakinleştirildi.

Haberin Devamı

Pankart şov
Göztepe’nin bu sezon Alsancak Stadı’ndaki ilk maçını 5 bin 788 biletli seyirci, 88 bin 830 TL hasılat bırakarak izledi. Sarı-kırmızılılar, GSİM Hizmet Binası’nın tamamını kaplayan iki dev pankartın yanısıra çok sayıda döviz de farklı yerlere astı. Açık tribünün en ön bölümünde 30 adet dev sarı-kırmızı bayrak da müsabaka boyunca sallanınca ortaya çok güzel bir görüntü çıktı.

Adaletsiz top

Üzülme hocam
Göztepeli futbolcular ve teknik heyet, Ankaragücü maçından sonra Tınaztepe Hastanesi’nde perşembe günü by-pass ameliyatı olan ve dün yoğun bakımdan çıkan Teknik Direktör Kemal Kılıç’ı ziyaret ettiler. Kılıç’a uzaktan geçmiş olsun diyen öğrencileri, galip gelemedikleri için de özür dilediler.
Yardımcı Antrenör Ümit İnal ise, “Buraya üç puanla gelip hocamıza armağan etmek istiyorduk. Ancak olmadı. Bunun için biz üzgünüz. Ama hocamız üzülmesin, çünkü gelecek için umut verici bir futbol oynadık. Bütün sezon giremediğimiz kadar pozisyon ürettik. Ankaragücü önünde şanssızdık ama iyi mesajlar verdik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!