60. yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

60. yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 00:00

İZMİR Kuyumcular Odası, kuruluşunun 60’ıncı yılını Çeşme Altın Yunus Otel’de düzenlenen baloyla kutladı. Eski başkanlardan Kasım Ercan ve Mevlüt Özer’in de aralarında yer aldığı 500’ün üzerinde davetli katıldı.

Haberin Devamı

Geceye destek sağlayan Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, Türk Ekonomi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, Genciz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer ve Vosmer Pazarlama Müdürü Gülden Tezgören’e plaket sunuldu.

Başkan Yılmaz Uça, 1952’de bir işhanının küçücük odasında hizmet vermeye başlayan İzmir Kuyumcular Odası’nın günümüzde kendi mülki olan modern bir binada çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Uça, “Güzel bir tesadüf ki, ben de aynı yıl doğdum. Cemiyet adıyla kurulduk, 1967’de dernek, 1990’da oda ünvanını aldı. Sektörümüzün ve mesleğimizin ileriye taşınması için çalışıyoruz. Bu konuda hizmetlerini unutamayacağımız tüm eski başkanlarımızı saygıyla anıyorum” dedi.
Plaket törenin ardından, Ege Üniversitesi Konservatuvarı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin kurduğu Fourcestra’nın müzikleri eşliğinde eğlenildi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!