10 numara konser

Güncelleme Tarihi:

10 numara konser
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2013 00:00

TÜRK Sanat Müziği’nin 10 dev ismi Mustafa Sağyaşar, Güzide Kasacı, Ela Altın, Ayşe Tunalı, Samime Sanay, Nalan Altınörs, Ayşe Mine, Yıldırım Bekçi, Zekai Tunca ve Ayşe Taş, 4 Temmuz’da Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda İzmirli müzikseverlerle buluşacak.

“Türk Müziğinde Özlediklerimiz” adlı proje için bir araya gelen sanatçılar, İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmirlilere muhteşem bir gece yaşatacaklarını söyledi, şöyle dedi:
“Bu nağmeler, bu ahenk sizler için... Bu güzellikleri hiç tanımamışlar, hiç duymamışlar için... Unutanlar, unutulanlar için... Bekleyip kavuşamayanlar, bulup çabuk yitirenler için... ‘Bir gün mutlaka deyip’ inatla bekleyenler, unutmayanlar, unutamayanlar için... Duyguları ilk günkü gibi taptaze, diri tutanlar için... İşte geldik. Nağmelerimizi süsleyen görsel sunumumuzla, musikimizin ruhunu anlatan gösterimizle, şovumuzla, sazımızla, sesimizle, kahkahamızla, coşkumuzla, bir tatlı huzur almak için İzmir’e geliyoruz. İzmirlileri çok özledik, umarız onlar da bizi özlemişlerdir.” Biletler, Biletix ve Fuar Açıkhava Tiyatrosu Gişe’de satışa sunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!