Duygusal davranmaktan kaçının

İstediğiniz halde yapamadığınız radikal değişiklikler için zorlayıcı olayların meydana geleceği bir gün.

Özellikle öğle saatlerinden itibaren günün ikinci yarısı duygusal patlamalar meydana gelebilir. Bilinçaltınızın derinlerinden yükselip değiştirici etkiler meydana getirebilecek durumlara karşı tedbirli olmalısınız. Bugün içinizdeki sevgiyi uyandırmak için gayret gösterin ve olayların zorlayıcı etkilerine kendinizi kaptırmayın. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar 10-16 Mart, 10-15 Haziran, 12-17 Eylül, 11-16 Aralık günleri arasında doğanlar, bugün duygusal davranmaktan kaçınmalılar.

İkizler erkekleri ve aşkları

İlkbaharın son dönemini yöneten İkizler burcunun erkekleri son derece esprili, eğlenceli ve uyumlu tiplerdir. Girdikleri her türlü ortam içinde kim var, ne yapar ve kimlerle ilgileniyor, hemen öğrenir. Düşünceleri çeşitli fikirler ve konular arasında öylesine hızlı hareket eder ki, sanki her şeyi bir arada düşünüyor zannedersiniz. Ve tabii duyguları da aynı derecede hızla değişir. Çünkü İkizler tiplerini yöneten düşünceleridir ve daima düşüncelerini meşgul edecek yeni bilgilere ihtiyaç duyarlar. Birbiriyle ilgisi olmayan iki işi bir arada yürütenlere en fazla İkizler tiplerinde rastlanır. Daima öğrenecekleri yeni bir şey vardır. Belki uzun süre dikkatlerini odaklayamaz ve derin incelemeler yapamazlar ama yetenekleri sayesinde istediklerini alırlar. Tabii karşılaştıkları her yeni bilgi duygularında hızlı değişiklik meydana getirir. Pratik ve çözümleyici oldukları için karşılaştıkları bir sorun yüzünden bunalıma girmek, hemen çözüm yolları aramaya başlarlar. Duygusal davranmaz, tamamen akılcı bir tutum içinde bulunurlar. Bu özellikleri ikili ilişkilerine de yansır. Platonik aşklar yaşayanlara en fazla İkizler tipleri arasında rastlanır. Esprili ve hareketli tavırlarıyla son derece sempatik olan İkizler erkekleri aşık oldukları kadının entelektüel, çevreyle ilgili, hızlı ve pratik olmasını ister. Zaten bir İkizler erkeğine aşıksanız, hem onun hızına uyum sağlamanız, hem de onun üzerinde baskı kurmamanız gerekiyor. İkna yeteneği yüksek bu erkeği özgür bıraktığınız zaman eğlenceli maceralar ve sürprizler yaşarsıınız.

Kitap

Yeni bir yaşam bilimi

Bir laboratvardaki fareler belli bir labirentte yollarını bulmayı öğrendiklerinde başka bir yerdeki fareler bu işi daha kolay yapabilmektedir. Rupert Sheldrake bu süreci morfik rezonans olarak tanımlıyor. Sheldrake’e göre organizmaların geçmiş biçimleri ve davranışları, zaman ve uzayı aşan direk bağlantılarla sonraki organizmaları direk olarak etkilemektedir. Yaşam ve şuur hakkındaki bir çok temel kavramlarımızı sorgulayan Sheldrake doğanın düzenli faaliyetini değişmez yasalardan ziyade alışkanlıklar olarak yorumlamaktadır.’ ‘Ege Meta Yayınları’ndan çıkmış olan Rupert Sheldrake tarafından yazılan ‘Yeni bir yaşam’ adlı kitap özellikle bitkiler dünyasını merak edenler için çok değerli bir araştırma olmaktan daha öte açıklamalar içeriyor. Bitkiler dünyasından yola çıkarak insan dünyası ile bağlantı kurabilir, dünyaya başka bir pencereden bakabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları