Duygularınızı gözden geçirin

Gökyüzündeki gerilim bugün azalmaya başlıyor. Balık burcunda ilerleyen Ay, sabah saatlerinde Venüs-Pluton sert etkileşimini tetiklemeye devam edecek.

Fakat öğlene doğru bu etki çözülecek ve akşam saatlerinde duygusal geriliminiz azalacak. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerle ilgili kararlar vermeden önce bir kez daha duygularınızı gözden geçirin ve bu dönemin bitmesini bekleyin. Tabii parasal konulara yönelik bulunacağınız girişimlerde de tedbirli davranmalısınız.

Kararlı olmayı bilmek

İnsanı en fazla yoran durumlardan biri de kararsız kalmaktır. Hatta en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Fakat endişeler, kaygılar ve korkular sonucunda bir türlü karar veremeyiz ve kendimizi havada asılı hissederiz. Karar veremediğiniz sürece hareketsiz kalırsınız. Alıştığınız işleri sürdürmek bile zorlaşır. Güvendiğiniz kişilere danışır, arkadaşlarınızın fikrini sormaya başlarsınız ve bunun sonucunda kafanız iyice karışır. Karar vermeniz daha da zorlaşır. Aslında daha başlangıç noktasında kararınız bellidir. İçinizden yükselen ilk fikir, en doğru ve size en uygun olandır. Fakat üzerinde düşünmeye başladığınız andan itibaren kuruntular da beraberinde gelir ve kendinizi karar veremeyecek durumda bulursunuz. Çevrenize danışmaya başlarsınız. Halbuki çevrenizdeki kişiler kendileri için en doğru olanı belirlerken, sizin neye ihtiyacınız olduğunu bilemezler ve size yardımcı olamazlar. Sadece bir uzmanlık gereken durum varsa, o zaman uzmanına danışmak ve onun görüşlerini almak sizi doğru yönlendirebilir. Bunun dışında kendi ihtiyaçlarınızı en iyi bilecek kişi sizsiniz. Fakat bunu belirlemek için kendinizle iyi iletişim içinde bulunmanız gerekiyor. Kendi içinize yönelerek kendiniz için en doğru kararı belirleyebilirsiniz.

Kendisinden uzaklaşmış ve dünyanın zorlayıcı olaylarına kapılmış olan insanın kendisiyle iletişim kurabilmesi pek kolay değil. Aslında insan hem içinde yaşadığı dünya, hem de dünyanın bir parçası olan kendisiyle kuvvetli bir iletişim ve ilişki içinde bulunuyor. Fakat içine doğduğu kültür ve öğrendiği bilgiler kişiyi kendisinden uzaklaştırarak sadece akıl yürütmeyi öğreniyor. Bu arada hissetmeyi tamamen unutuyor. Tabii bunun sonucunda kendisiyle olan irtibatı da kopuyor. Yeniden kendinizle iletişim kurabilmek için özel çalışma yapmanız gerekiyor. (Yarın karar vermek için kendinizle iletişim kurma çalışmasını anlatacağım)

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: DUYGU

Sevdiğinizle aranızdaki uyumluluk ender rastlanan astrolojik işaretlerle dolu. Onun doğum anındaki Ay’ı ile sizin Güneş’iniz uyumlu açı yapıyor. Ayrıca her ikinizin yükselen burcu birbirinin karşıtı ve astrolojik uyumluluk açısından bu durum aranızda aşk olduğunu işaret ediyor. Onun yükselen burcu Akrep. Sizin yükselen burcunuz Boğa. Bu durum birbirinizin istediği gibi davranan kişiler olduğunuzu ve aranızdaki ilişkinin müthiş uyumlu olduğunu işaret ediyor. Şu sıralarda yaşadığınız gerilimin nedeni gökyüzünün konumundan kaynaklanıyor. Bu durum geçici. Sabırlı olun ve onu fazla zorlamayın. Eylül ayında evlenebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları