Duygularınıza kapılmayın

Bugün Balık burcundaki Ay, gökyüzünün gerilimini tetikleyecek ve duyguların değişimini sağlayacak olayların açığa çıkmasına neden olacak.

Güneş-Venüs kavuşumu ile Pluton arasındaki gerilimli etki, olayların görünür hale geleceğini ve son derece etkileyici olacağını işaret ediyor. İlişkiler ve finans konularına yönelik radikal değişiklikler yapılabilir. Bugün duygusal tepkilerinizi kontrol altına almanızı ve kendinizi duygularınıza kaptırmamanızı öneriyorum.

Değişimin içindeki insan (3)

Hızla meydana gelen olayların değiştirdiği insan ve insanın beklentilerinde meydana gelen değişimler, dünyanın değişmesine de neden oluyor.

Bilimsel keşifler insanın hayatını kolaylaştıracak teknolojik yenilikleri sunarken yaşam biçimimiz ve algılamamız değişiyor. Artık daha pratik, daha hızlı yaşamaya başlıyoruz fakat geliştirdiğimiz teknolojinin bize sunduğu nimetleri kullanmayı bilemiyoruz. Sevdiklerimize ayıracak vaktimiz yok. Kendimize ayıracak vaktimiz yok. Çok çalışıyoruz, çok işimiz var ve hiçbir yere yetişemiyoruz. Çalışmalıyız fakat bu kez anlamak için, ne yaptığımızı, nerede bulunduğumuzu, ne istediğimizi bilmek için çalışmalıyız.

Güneş sistemimizdeki gezegenlerin Dünya’ya yaklaştıkları bir süreç içinde bulunduğumuz bir dönemdeyiz. Gezegenlerin Dünyaya yaklaşmış olmaları, astrolojik açıdan olayların hızlanacağını işaret ediyor. Yani insanların daha hızlı deneyimler yaşayıp daha hızlı büyüyecekleri! anlamına geliyor. Dün meydana gelen Venüs Tutulması’nın İkizler burcunda geri giderken oluşması, insanların kendi içlerine yönelip duygularını ve isteklerini anlamasının zamanının geldiğini işaret ediyor. Duyguların derinleştiği bu süreç içinde şimdiye kadar farkında olmadığımız ve belki de hiç ilgilenmediğimiz yönlerimizi keşfedeceğimizigösteriyor. Yani anlamadığımız, belki de anlamak istemediğimiz ne varsa ortaya çıkacak ve kendimizle yüzleşeceğiz. Tabii ki bu zor bir deneyim. Fakat bunun hazırlığını uzun zamandır yapıyoruz. Maddeye verdiğimiz önemden, kişiye ve kendimize verdiğimiz öneme kadar, değer anlayışımız değişecek. Böyle bir süreçte kendinizle barışın, kendinizi sevin ve kendi değişiminizi olayların mecbur bırakmasına izin vermeden kendiniz gerçekleştirin.

Mektuplar

RUMUZ: SEVGİ

Gördüğünüz rüya son derece ilginç. Astrolojik açıdan Neptün doğum haritanızı tetiklemiş. Zaten potansiyel olarak sezgileri ve hayal gücü yüksek birisiniz. Satürn’ün güçlü etkileri altında da bulunuyoruz. Bu durum sizin içselleşmenize ve gizli güçlerinizin uyanmasına neden oluyor. Özellikle yaşadığınız zorlayıcı olaylar sizin daha kolay derinleşmenizi sağlıyor. Sözünü ettiğiniz uyanık olduğunuz, hatta yemek yerken meydana gelen farklı şuur halini deneyimlemenizin nedeni bu. Merak edilecek ve korkulacak bir durum değil. Kızınızla ilgili duygularınızın değişmesine ve onunla olan bağınızı keşfetmenize neden olan bu durum, aynı zamanda kendinizi keşfetmenizi sağlamış. Bana yazmaya devam edin ve bu arada maddeyle bağlantınızı güçlendirmek için kuvvetli yiyecekler alın. B vitamini takviyesi ve et yemek, kırımızı renkli objeler maddeyle bağınızı güçlendirerek yaşadığınız farklı şuur halini zayıflatacaktır.
Yazarın Tüm Yazıları