Dursun Özbek'i sinirlendiren soru!

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbeki sinirlendiren soru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 15:17

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir panelde kendisine sorulan soru sonrasında sinirlendi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir panelde, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, "1 hafta, 10 gün içerisinde transferler sonuçlanacak" dedi.

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nda bir panele katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Özbek, 'Galatasaray'da süreniz dolduğunda aday olmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Önümde 2.5 yıl var. Bu süre çok uzun bir süre. Ben hiç bir zaman görevden kaçmadım. Eğer genel kurul yine görev verirse devam ederim." dedi.

Dursun Özbeki sinirlendiren soru
'2.5 yılda avrupadaki hedefiniz ne?' sorusuna Dursun Özbek, "Galatasaray başkanına sorulmaması gereken bir soru. Çünkü gs her zaman her yarışın en büyük adayıdır. Galatasaray her zamn her koşulda hiç bi zamn pes etmez. Her kulvarda şampiyonlığun en büyük adayıdır. Bu 110 yıl önce yazılmış anayasamızda var." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

'MELO KALMAK İSTESE KALIRDI'
Melo ile ilgili gelen bir soru üzerine Özbek, "Melo misyonunu tamamladı gitti. Futbol hayatını İtalya'da tamamlamak istediğini söyledi. Kalmak isteseydi mutlaka kalırdı. Galatasaray ikinci devrede çok daha güçlü olacaktır. Kimse şüphe duymasın." sözlerini sarf etti.

'GALATASARAY EN BAŞARILI TAKIMDIR'
Bir öğrencinin 'Siz gerçek bir Galatasaraylı mısınız? Geçen sene 3 kupa almış bi takım neden bu durumda?' sorusu üzerine Özbek, "Ben gerçek bir Galatasaraylıyım. Futbol takımlarının performansları değişiklik gösterebilir. Galatasaray Türk futbolunda en başarılı takımdır. En çok şampiyon olan takımdır. Marka değeri en yüksek türk takımıdır." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbeki sinirlendiren soru
'TRANSFER YAPACAĞIZ'
'Sağ bek ve forvet alınacak mı?' sorusuna başkan, "Mustafa hocam açıkladı. Transferde çok ciddi çalışıyoruz. Mustafa hocam Galatasaray'ın bugünkü eksiklerini tespit etti sayılır. Hocam bize raporunu sunucak. Biz de bu bağlamda gereken tüm takviyeleri yapacağız. 1 hafta 10 gün içinde bunu göreceksiniz. Ocak ayında hepinizin özlediği takım ortaya çıkacak" şeklinde yanıt vererek transfer yapacaklarını açıkladı. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!