Zenginler adasında bir Neron var

Güncelleme Tarihi:

Zenginler adasında bir Neron var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2010 12:02

Almanya'nın Kuzey Denizi'ndeki adası Sylt'da son bir hafta içinde esrarengiz yangınlar çıkıyor. Gece evler ateşe veriliyor. Yetkililerin elinden yangını söndürmekten başka bir şey gelmiyor.

Haberin Devamı

ZENGİNLERİN EVİNİ ATEŞE VERİYORLAR

Almanya'da zenginlerin yaz aylarından kaldığı Sylt adasında 16 Ağustos'da 6 ev ateşe verildi, iki gün sonra 3 ev daha yandı. Polis yangınların sebebini bulmaya çalışırken dün gece Ada'dan yine dumanlar yükseldi.

Alman polisi esrarengiz yangınların arkasında kimlerin olduğunu araştırmaya çalışırken dün gece yine 3 noktada yangın çıktı. Polis sözcüsü Kristin Stielow, gece yerel saatle 22.00'da Sylt adasının kuzeyinde bahçeli bir ev, bir araba parkında ve bir hastanenin bodrum katında yangın çıktığını açıkladı. Stielow, "Yangının çıkış nedenini henüz bilmiyoruz. Bu sorunun üzerine ciddi bir şekilde gidiyoruz. Ancak şimdiye kadar bir sonuca ulaşılamadı" dedi.

İki gün önce çıkan yangınlarda 400 kişi tahliye edilmek zorunda kalınmıştı. Yangınlarda 4 kişi yaralanırken, zararın milyonlarca euro olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Ada'daki itfaiye ve polis 24 saat boyunca alarma geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!