Yüzünü böyle gizledi

Güncelleme Tarihi:

Yüzünü böyle gizledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 06:59

Haberin Devamı

Magazin dünyasının ünlüleri başlarına bela olan paparazzilerden kurtulmak için bugüne kadar her yolu denediler. Ancak yine de onlardan kaçış yok.

İşte son dönemlerde paparazzilerden kaçmak için ünlülerin başvurduğu en tarihin en 'garip'saklanma yöntemleri arasına girebilecek olaylar:


00: ABD'li oyuncu Amanda Bynes geçen sene temmuz ayında alışveriş yaparken yakalandığı paparazzilere görüntü vermemek için Chihuahua cinsi köpeğiyle yüzünü kapatmıştı.

01: Şarkıcı Will.i.am 2012 yılında Londra'daki Rose Club ismli gece kulübünden çıkarken yüzünü tabletiyle kapatmıştı. Tabletin ekranında ise çizgi karakteri kedi Felix vardı.

02: Khloe Kardashian geçtiğimiz günlerde bir restoranın girişinde kendisini bekleyen paparazzilerden kaçmak için evsiz bir adamı yanına alarak, fotoğraf alınmasına engel olmaya çalışmıştı.

Haberin Devamı

03: Kim Kardashian ise nişanlısı Kanye West ile 2012'de Miami'de görüntülendiğinde yüzünün nerdeyse yarısını kaplayan bu gözlüğü bir maske gibi kullanmıştı.

04: Skandallarıyla sürekli gündeme gelen Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, geçen sene Brezilya'daki bir genelevden çıkarken paparazzilere görüntü vermemek için siyah bir çarşafla kendisini boydan boya kapatmış ve dünyanın gündemine oturmuştu.

05: Aktörlüğü bıraktığını kısa bir süre önce açıklayan Shia LaBeouf son filmi "Nymphomaniac"ın galasına kafasında kesekağıdıyla katılarak magazin dünyasını protesto etmişti. Kesekağının üzerinde "Artık ünlü biri değilim" yazıyordu.

06: Hollywood'un ufak tefek ünlülerinden olan Ashley Olsen 2012'de kameralara yakalandığında kendisini gizlemek için bavul boyutundaki çantasını ve pasaportunu kullanmıştı.

07: Lady Gaga geçtiğimiz mart ayında kameraların önüne bu kıyafetle çıkarak görenleri bir kez daha şaşırtmayı başarmıştı.

08:Justin Bieber'in gizlenme taktiğinin bir benzerini de 2012 yılında aktör Alec Baldwin kullanmıştı. Öncesinde paparazzilerle ağız dalaşına giren Baldwin oturduğu binadan battaniyeye sarınıp yüzünü gizleyerek böyle çıkmıştı.

09: Lady Gaga yüzüne geçirdiği desenli kilotlu çorap, gözlükleri ve elindeki kocaman yelpazeyle 2011'de kameraların karşısına geçtiğinde tanınmaz haldeydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!