Ürdün Kralı’na Yunan damat

Güncelleme Tarihi:

Ürdün Kralı’na Yunan damat
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2023 07:00

Ürdün Kralı 2. Abdullah’ın kızı Prenses İman, Yunan asıllı Cemil Alexander Thermiotis ile Beytül Ürdün Sarayı’nda düzenlenen törenle evlendi.

Haberin Devamı

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah’ın büyük kızı 27 yaşındaki Prenses İman, 29 yaşındaki Yunan asıllı ve Venezuela doğumlu işinsanı Cemil Alexander Thermiotis ile evlendi. Ülkenin başkenti Amman’da bulunan Beytül Ürdün Sarayı’nda pazar günü gerçekleşen nikâh törenine kraliyet ve Thermiotis ailesinin üyelerinin yanı sıra yerli ve yabancı konuklar katıldı. Bir bölümü devlet televizyonundan canlı yayınlanan törende Prenses İman salona erkek kardeşi Veliaht Prens Hüseyin’le birlikte geldi.

Ürdün Kralı’na Yunan damat

MÜSLÜMAN OLDU İDDİASI

Prenses İman’ın nikâh şahitliğini babası Kral 2’nci Abdullah ve erkek kardeşleri üstlendi. Çift, nikâh töreninin ardından düğün pastalarını kılıçla kesti.

Haberin Devamı

Ürdün Kralı’na Yunan damat

Gelin ve damat resepsiyona bayrak seremonisi ile girerken, geleneksel zaffe düğün alayı ile karşılandı. Prenses İman’ın evlendiği Thermiotis, 1994’te Venezuela’nın başkenti Karakas’ta doğdu. Yunan asıllı olan Thermiotis, New York’ta yatırımcı olarak çalışıyor. Yunan basınında, Thermiotis’in Prenses İman ile evlenebilmek için Müslüman olup Cemil ismini aldığı iddia edildi. Kral Abdullah’ın veliaht Prens Hüseyin ve Prenses İman dışında 23 ve 18 yaşında iki çocuğu daha bulunuyor. Veliaht Prens Hüseyin de Suudi Rajwa el Saif ile 1 Haziran’da evlenecek.

BAKMADAN GEÇME!