Tekne faciasında 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2024 13:04

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında batan yelkenli tekneden 5 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Çıkarılan 5 cesedin kimliği belirlendi. İtalyan Sahil Güvenliği, kurtardıkları son kişinin İngiliz milyarder Mike Lynch olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

İtalyan itfaiyesi ve sahil güvenlik ekipleri, Palermo kenti yakınlarındaki Porticello kasabası açıklarında batan yelkenli tekneden 5 kişinin cansız bedenini çıkardı. İtalyan medyası, Cesedi bulunan kişiler arasında Morgan Stanley International Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Bloomer, eşi Anne Elizabeth, avukatı Chris Morvillo ve Morvillo’nun eşi Nada’nın olduğunu duyurdu.

Duyurusunu güncelleyen İtalyan Sahil Güvenliği, 5’inci kurbanın cesedine ulaşmış ve karaya çıkarmıştır. Sabahın erken saatlerinde başlayan dalışlar, kayıp son kişiyi arama ve kurtarma çalışmaları için devam etmektedir” açıklaması yaptı.

İtalyan medyası, karaya çıkarılan cesedin "İngiliz Bill Gates" olarak bilinen teknoloji girişimcisi Mike Lynch’e ait olduğunu duyurdu.

Batan teknede bulunduğu bilinen bir kişi ise hala kayıp. 6. kayıp kişinin, Mike Lynch'in 18 yaşındaki kızı Hannah olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

İtfaiye ve sahil güvenlik ekipleri, arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!