Son dakika haberi...Brezilya'da uçak düştü... Facia anı kamerada

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2024 21:36

Son dakika haberi... Brezilya'da 58 yolcu ve 4 mürettebatı taşıyan uçak Sao Paulo kenti yakınlarında bir yerleşim yerine düştü. Brezilya basınında çıkan haberlerde, uçaktan kurtulan olmadığı belirtildi. CNN Türk'e değerlendirmelerde bulunan emekli Hava Pilot Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş "Yatay bir dönme var, bir motor arızası olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Cascavel kentinden Guarolhus'a giden Voepass Hava Yollarına ait ATR-72 tipi uçak, 58 yolcusu ve 4 kişilik mürettebatı ile Sao Paulo'nun kuzeyindeki Vinhedo kentinde yerleşim yerine çakıldı. Brezilya basınında çıkan haberlerde, uçaktan kurtulan olmadığı belirtildi.

Son dakika haberi...Brezilyada uçak düştü... Facia anı kamerada

BREZİLYA DEVLET BAŞKANI'NDAN TAZİYE MESAJI

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva da uçaktakilerin tamamının hayatını kaybettiğini belirterek, ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Son dakika haberi...Brezilyada uçak düştü... Facia anı kamerada

Haberin Devamı

VOEPASS ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Voepass şirketinden yapılan açıklamada, uçakta 62 kişinin bulunduğu belirtildi.

Yetkililer, Brezilya Hava Kuvvetlerine bağlı bir destek ekibinin uçağın düştüğü bölgeye doğru hareket ettiğini duyurmuştu.

Son dakika haberi...Brezilyada uçak düştü... Facia anı kamerada

O ANLAR KAMERADA

Bölge sakinleri uçağın dönerek düştüğü anları kaydederken, görüntülerde kazanın ardından uçağın alev aldığı görüldü.

"MOTOR ARIZASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Emekli Hava Pilot Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada "Yatay bir dönme var, bir motor arızası olduğunu düşünüyorum. Şimşek çakma olayı meydana gelmiş olabilir." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!