Siz gelin çocuklar gelmesin

Güncelleme Tarihi:

Siz gelin çocuklar gelmesin
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2023 07:00

Prens Harry ve Meghan çiftinin çocukları Archie ve Lilibet, Kral Charles’ın taç giyme törenine davet edilmedi. Çocukların, 6 Mayıs’taki törene katılmak için “çok küçük” olduğu belirtildi. Ebeveynleri, çocuklarının da katılımını umuyordu.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazetesi, kraliyet ailesinden ayrılarak ABD’ye taşınan Harry ve Meghan çiftinin, Kral 3’üncü Charles için 6 Mayıs’ta yapılacak taç giyme törenine davet edildiğini, ancak küçük çocukları Archie ve Lilibet’in gelmesinin istenmediğini yazdı. Kral Charles ve eşi konsort Kraliçe Camilla’nın taç giyme töreni, Londra’daki Westminster Abbey’de yapılacak. Saray yetkililerine göre “Archie ve Lilibet, böyle bir tören için çok küçükler.” Fakat 6 Mayıs aynı zamanda Archie’nin dördüncü yaş günü. Bu durumda çiftin nasıl bir tercihte bulunacağı merak ediliyor.

Siz gelin çocuklar gelmesin

Harry ve Meghan çifti törene katılsa da Buckingham Sarayı’nın balkonundan verilecek fotoğrafta yer almayacaklar.

Haberin Devamı

KUZENLERİ DAVET EDİLDİ

Prens Harry’nin abisi, gelecekteki kral Prens William’ın çocuklarının ise törene katılması bekleniyor. William-Kate çiftinin çocukları Prens George dokuz, Prenses Charlotte ise sekiz yaşında. Çiftin en küçük çocukları, beş yaşındaki Prince Louis’in törene katılıp katılmayacağı ise henüz belirsiz.

VAMPİR ÇİFT

İNGİLİZ Kraliyet ailesi bu kez, Prens Harry ve eşi Meghan Markle dışındaki bir konu ile gündemde. Bu kez manşetler, Harry’nin abisi Prens William ve onun eşi Kate Middleton’a ait. Polonya’daki bir balmumu heykel müzesinde yer alan çiftin heykelleri, tartışmalara neden oldu.

Siz gelin çocuklar gelmesin

“Soluk ten, ürkütücü dişler ve ölü gözler” ziyaretçilerin bu sözlerle tarif ettiği heykeller “vampirlere” benzetildi. Heykellerle dalga geçen İngiliz talk-show sunucusu James Corden, “Titanik enkazından yeni çıkarılmış gibi görünüyorlar” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!