Sherlock'un gey bar sahneleri kesilmiş

Güncelleme Tarihi:

Sherlockun gey bar sahneleri kesilmiş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2014 13:08

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Sherlock Holmes dizisinde Sherlock ile John Watson'ın 'kankalıkla sevgililik' arasındaki ilişkilerinin pek çok hayranı var, ancak dizinin bölümlerinden birindeki gey bar sahnelerinin kesildiği dedikodusu ortalığı karıştırabilir.

Haberin Devamı

Dizinin yaratıcılarından Steven Moffat ile dizinin yıldızları Benedict Cumgerbatch, Martin Freeman ve Amanda Abbington geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir etkinlikte bazı ilginç dedikodular paylaştı. Buna göre Sherlock ile John Watson arasındaki dostluk, John'un bekarlığa veda partisinde biraz 'zedelenmiş' olabilir.

John Watson'ı canlandıran Martin Freeman, bekarlığa veda partisinin yer aldığı üçüncü sezonun ikinci bölümü için "Sarhoş olup taşkınlık yaptığımız sahneler güzeldi ancak eksik kalan bir şey vardı. Bir gey kulüpte dayak yiyorduk, peki neden o sahne yer almadı" diye imalı sözler söyledi.

Sherlock'u canlandıran Cumberbatch ise "Neden gey kulüpte olduğumuz, insanların üstsüz olduğu konusunda hiçbir fikrim yok" diye ekledi.

Dedikodular bir yana Sherlock hayranlarını en çok etkileyen bir diğer gelişme de serinin yeni bölümleri için 2016 yılına kadar beklemek zorunda kalabilecekleri ihtimali. Steven Moffat, bir oyun sitesine yaptığı açıklamasında dizinin yeni bölümlerinin 2016'dan önce gelmeyebileceğini ima ederek kötü haberi vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!