Şeytanın bile aklına gelmez

Güncelleme Tarihi:

Şeytanın bile aklına gelmez
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 19, 2009 00:00

Kokaini yurtdışına kaçırmak için dondurulmuş köpekbalıkları kullanıldı.

Haberin Devamı

OPERASYON BÖYLE YAPILDI

Uyuşturucu tacirleri narkotik birimlerine yakalanmamak için sürekli yeni yöntemler buluyor. Kaçakçıların son bulduğu yöntem ise şeytanın aklına bile zor gelir. Meksika'da kokaini yurtdışına kaçırmak için dondurulmuş köpekbalıkları kullanıldı.

Meksika'nın Yucatan eyaletinde kokain kaçakçılığı yapan uyuşturucu tacirleri, dondurulmuş köpekbalıklarını içine tonlarca kokain doldurarak gemiye yükledi. Kaçakçılık için 20 adet köpekbalığı kullanıldı.

Meksika polisi köpekbalıkları içine doldurulmuş tonlarca kokaini X-ray cihazı ve köpekler sayesinde buldu. Polis sözcüsü Eduardo Villa, "Gemide dondurulmuş köpekbalıkları içinde tonlarca kokain bulduk. Geminin yükü olarak bize dondurulmuş balık bildirilmişti. Ama yaptığımız aramada yükün uyuşturucu olduğunu anladık" dedi.

Haberin Devamı


DÃœNYADAN KISA KISA...

ARILAR MAÇ Ä°PTAL ETTÄ°RDÄ°Â
Zimbabve'nin Hippo Valley kentinde oynanan bir futbol maçı, sahayı arıların basması yüzünden iptal edildi. Herald gazetesinin haberinde, Pazar günü oynanan maçın 23. dakikasında sahayı arıların istila etmesi üzerine futbolcuların korunmak amacıyla kendilerini yere attıkları belirtildi. Haberde, 45 dakikalık bekleyiÅŸin ardından arılar sahayı terk etmeyince, hakemin maçı iptal etmeye karar verdiÄŸi kaydedildi.Â

64 YILLIK SESSÄ°ZLİĞİ SÄ°LAHLAR İÇİN BOZDUÂ
97 yaşındaki bir İsrailli 64 yıllık sessizliğini bozdu ve İngiliz Mandası'ndan bu yana sakladığı 6 varil dolusu silahın ve el bombasının yerini açıkladı. Maariv gazetesinin haberine göre, ülkenin kuzeyindeki Ein Hashofet kibbutzunda (çiftlik) yaşayan ve Hagannah bölgesinin eski bir komutanı olan Berl Keren, İngiliz askerlerinden gizlemek için silahları derin bir çukurda sakladığını itiraf etti.

KÃœBA'DA KÖLELÄ°K MÃœZESÄ° AÇILDIÂ
Küba'da, Afrika kökenli halkın 4 asır boyunca maruz bırakıldığı kölelikle ilgili müze, UNESCO himayesinde ziyaretçilere kapısını açtı. Küba Ulusal Enformasyon Ajansı (AIN) tarafından yapılan açıklamada, müzenin, başkent Havana'ya 170 kilometre uzaklıktaki Matanzas kentinde 18. yüzyılda inşa edilmiş San Severino Kalesi'nde açıldığı belirtildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!