‘Şeytan’lı dehşet

Güncelleme Tarihi:

‘Şeytan’lı dehşet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 01:30

Morgan Freeman’ın torunu Hines, müzisyen sevgilisi tarafından sokak ortasında korkunç bir şekilde öldürüldü.

Haberin Devamı

ABD’li ünlü sinema oyuncusu Morgan Freeman’ın (78) üvey torunu E’Dena Hines (33) bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet şüphelisi olarak Hines’ın rap müzisyeni sevgilisi Lamar Davenport (30) gözaltına alındı. Olay, New York’un Manhattan bölgesinde Hines’ın evinin yakınlarında pazar günü sabaha karşı yaşandı.

‘İSA MESİH ADINA’

Görgü tanığı George Hudacko, Davenport’un kaldırımda kadını bıçaklarken, “Dışarı çıkın şeytanlar. İsa Mesih adına sizi kovuyorum” diye bağırdığını anlattı. Hines’ın bedeninde 16 bıçak yarası tespit edildi. Polis, şüphelinin cesedinin başında “İsa Mesih doğdu” diye bağırdığını anlattı.

KALPLERDE PARLAYACAK

TORUNUNUN ölümünün ardından yazılı bir açıklama yapan Morgan Freeman, “Dünya onun sanata olan yeteneğini hiçbir zaman göremeyecek. Yıldızı kalplerimizde, dualarımızda ve düşüncelerimizde parlamaya devam edecek” dedi. Sinema eğitimi alan E’Dena Hines, birkaç filmde de oynamıştı.

Haberin Devamı

YANINDA BÜYÜDÜ

HINES, Freeman’ın ilk eşi Jeannette Adair Bradshaw’ın torunuydu. Ancak Hines, Freeman ve ikinci eşi Myrna Colley-Lee tarafından büyütüldü. 2009’da Freeman’ın üvey torunu Hines ile aşk yaşadığı ve evlenecekleri ileri sürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!