Savcılar dava açılmasını istedi

Güncelleme Tarihi:

Savcılar dava açılmasını istedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2011 00:00

İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi hakkında görevini suistimal etmek ve küçük yaşta bir kızla fuhuş yapmak suçundan dava açılması istendi.

Haberin Devamı

Milano Başsavcısı Edmondo Bruti Liberali, Silvio Berlusconi’nin reşit olmayan biriyle fuhuş ve görevini kötüye kullanmaktan iki ayrı suçtan yargılanması gerektiğini belirtirken “Elimizde fazlasıyla kanıt bulunuyor” dedi. Ön inceleme mahkemesi gerekirse hemen veya beş gün içinde bir karar verecek.
Ben bu devleti mahkemeye veririm
Devlete karşı dava açacağını belirten Berlusconi basın toplantısında ağzında eksik olan diş yerini göstererek şöyle dedi: “İtalya uğruna kendimi feda etmemin bir örneği. Bana yapılan saldırı sonrası kırılan dişimin altındaki sinirler iyileşmedi. Oraya yeni bir diş bile ekletemiyorum. Özveri ile ülkem için didiniyorum. Yargıçlar beni linç etmeye devam etsin. Ama ben bu devleti dava edeceğim.”


Noemi de bunga bungaya katılmış

Haberin Devamı

OGGI Dergisi’nin iddiasına göre Silvio Berlusconi’nin eşi Veronica Lario’dan ayrılmasına neden olan Noemi Letizia da 18 yaşından küçükken Milano’daki Arcore Malikanesi ve Sardunya Adası’ndaki Certosa Villası’nda düzenlenen bunga bunga partilerine katılmış. Partide çekilen fotoğrafların açık arttırma ile satılabileceği söyleniyor.

 

Savcılar dava açılmasını istedi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!