Rüyasında ölüme yürüdü

Güncelleme Tarihi:

Rüyasında ölüme yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2008 00:00

Gökdelende oturan amcasını ziyaret etti. Yorgundu; erken yattı ama sabah yatağında bulunamadı.

Haberin Devamı

Çin'in Şangay kentinde oturan amcasını ziyaret eden 15 yaşındaki uyurgezer gencin başına inanılması güç bir felaket geldi.

Amcasının evi 21'inci katta bulunuyordu. Almanya'dan Şangay'u uçak yolculuğu yapan 15 yaşındaki Fabian yorgun olduğu için eve geldiğinde yatak odasına giderek uyudu.

Amca sabah kaltığında talihsiz genci uyandırmak için odaya girdi. Ancak yatak boştu ve balkon kapısı açıktı.
Yeğeninin uyurgezer olduğunu bilmeyen amca şoke oldu çünkü genç gece uykudayken yataktan çıkmış ve balkonun kapısını açarak aşağıya düşmüştü. Genç çocuğun 60 metre yükseklikten asfalta çakıldığı ortaya çıktı.

Uzmanlar genç çocuğun ölüme uçtuğunda hiçbir şeyin farkında olmadığını belirtiyor. Çocuklarını Şangay'a tatile gönderen Alman aile bu trajik haberle yıkıldı.

Haberin Devamı

DÜNYADAN KISA KISA...

PALOMA KASIRGASI ETKİSİNİ YİTİRDİ
Küba'yı bu sabah etkisi altına alan Paloma tropik kasırgasının, 1. kategori seviyesine gerilediği bildirildi. ABD Ulusal Kasırga Merkezi, 4. kategoriye yükseldikten sonra son derece tehlikeli hale gelen ve dün Karayipler'deki Cayman Adalarında etkili olan ve Küba'nın güneydoğusunda Santa Cruz del Sur'a 3. kategori seviyesinde inen kasırganın şiddetinin azaldığını açıkladı.

OKYANUS DİBİNDE NÜKLEER FACİA
Okyanus altında denizaltı ile yapılan tatbikatta nükleer facia yaşandı. En az 20 kişi öldü. Rusya'nın Büyük Okyanus Filosu'na bağlı bir nükleer denizaltıda yapılan tatbikatta, yangın söndürme sisteminde ortaya çıkan bir arıza 20'den fazla kişinin ölümüne neden oldu.

İSRAİL BARIŞ KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, İsrail'in Arap komşularıyla barış konusunda samimi olmadığını söyledi. Esad, başkent Şam'da Arap ülkelerinden parlamenterlerin katıldığı bir toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İsrail'in barış istediğini, bütün işgal ettiği Arap topraklarından çekilerek kanıtlaması gerektiğini kaydetti.
Suriye son dönemlerde İsrail ile Türkiye'nin aracılığında dört dolaylı görüşme yaptı. Şam, iki ülke arasındaki beşinci tur görüşmelerin İsrail'in talebiyle ertelendiğini bildiriyor
 
BRUNİ: İYİ Kİ İTALYAN DEĞİLİM
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin yeni ABD başkanı Barack Obama'yı "yakışıklı, genç ve bronzlaşmış biri" diye nitelemesi üzerine, "Fransız vatandaşlığına geçtiğim için memnunum" açıklamasını yaptı. Sarkozy ile evlendikten sonra İtalyan vatandaşlığını kaybeden şarkıcı Bruni, Fransız Le Journal du Dimanche gazetesine yaptığı açıklamada, Berlusconi'nin Obama ile ilgili sözlerini duyduktan sonra artık İtalyan olmadığı için sevindiğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!