Rusya'da karıştıran tuvalet fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Rusyada karıştıran tuvalet fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 00:40

Soçi'de düzenlenecek Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Rusya, 51 milyar dolarlık inşaat projesine dair yolsuzluk iddiaları, homofobi suçlamaları ve terör tehdidi derken; bu kez de tuvalet tartışmasının içinde buldu.

Haberin Devamı

BBC muhabiri Steve Rosenberg'in Soçi'deki bir biatlon merkezindeki erkekler tuvaletinde çekip Twitter'a yüklediği bir fotoğraf, sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Bir bölmede iki tuvaletin görüldüğü fotoğraf, kısa süre içinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Birçok Rus kullanıcı, özensizce yapılan tesisler yüzünden devletin parasının saçıldığını ifade ederken, bazıları ise misafirlere sağlanan "aşırı konfor"dan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Rosenberg, fotoğraf üzerinde oynanmış olabileceği iddiaları üzerine ise, "Açıklık getireyim. Photoshop yok. Sifondaki aksimi görebilirsiniz" dedi.

Rusyada karıştıran tuvalet fotoğrafı

Rosenberg daha sonra ise 2013'te Rusya'nın Kazan kentinde düzenlenen Üniversite Oyunları'nın açılışından önce BBC kameramanı Max Lomakin tarafından çekilen bu fotoğrafı Twitter'da paylaştı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!