'Romantik bir tatil Kalkan'da yapılır'

Güncelleme Tarihi:

Romantik bir tatil Kalkanda yapılır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2006 10:42

İngiliz The İndependent gazetesi, 2007 yılı için en iyi tatil yerlerini araştırdı. Gazete, “Egzotik” bir tatilin peşinde olanlara Mozambik’in İbo Adası'nı, “romantik bir tatil” isteyenlere ise Kalkan’ı önerdi.

Kış ortasında güneşli yerlerde sıcak bir tatil düşleyenlere 2007 yılındaki en iyi tatil yerleri tanıtıldı. The İndependent gazetesi, Türkiye’nin Kalkan beldesini, Avrupa’da “romantik” bir tatili hayal edenler için 2007 yılının en iyi tatil yeri olarak seçti.

İngiliz gazetesi, okuyucuları için 2007 yılı için en iyi tatil yerleri araştırdı. “Egzotik” bir tatilin peşinde olanları Afrika ülkelerinden Mozambik’in, bozulmamış güzellikteki İbo adasını öneren gazete, yeni evlilikler gibi “romantik” bir tatil arayışında olup Avrupa’dan uzaklaştırmayı pek arzu etmeyenlere ise, Kalkan beldesine yönelmelerini tavsiye etti.

Gazeteye göre, kısa bir süre önce bağımsızlığı kazanan yeni Balkan ülkesi Karadağ, küçük olmakla birlikte çok çekici unsurları barındırıyor. Hırvatistan’a ciddi bir rakip haline gelebileceği belirtilen Karadağ’da önümüzdeki 12 ayda 10 büyük otelin açılacağına dikkat çekiliyor.

Arkeoloji kalıntıların arasında bulunmaktan zevk duyanlara ise Mısır öneriliyor. Ülkenin turizm sektörüne öldürücü darbe indiren Luksor katliamından 10 yıl sonra Nil gemi turlarının yeniden revaçta olduğu belirtiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!