Ressam Mehmet Güler de Art Karlsruhe’de

Güncelleme Tarihi:

Ressam Mehmet Güler de Art Karlsruhe’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 10:46

Almanya’nın Karlsruhe fuar alanı içinde 16-19 Şubat arasında düzenlenecek Art Karlsruhe’de 11 ülkeden 211 galeri yer alacak. Uluslararası sanat fuarına, ressam Mehmet Güler de katılacak.

Haberin Devamı

ÜNLÜ sanatçı, ‘tek kişilik şov’ olarak sunulacak sergisini Berlin’den Galeri Sievi ile birlikte gerçekleştirecek. Güler’in bu etkinlik için hazırladığı eserler, fuarın 3 numaralı salonundaki Galeri Sievi standında görülebilecek.

Art Karlsruhe çeşitli sanat dallarından sanatçılar, galericiler, koleksiyoncular ve küratörler olmak üzere sanatla ilgilenen on binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Her yıl fuar yönetiminin görevlendirdiği jüri, fuara katılmak isteyen galerilerin başvurularını değerlendiriyor ve fuara katılacak galeri ve sanatçıları belirliyor.

UNGELER’DEN 120 ESER

Karlsruhe sanat fuarında, katılımcı galeriler aracılığıyla yüzlerce sanatçının eserleri sergilenirken, program fuar kapsamında düzenlenen sanat konulu toplantılar, ödül törenleri ve müzik ağırlıklı kültürel etkinlikler de zenginleştiriliyor. 85 yaşındaki ünlü Fransız sanatçı Toni Ungeler’in 120 eserinin yer alacağı özel sergiyle, fuara katılan galerilerin katılımıyla hazırlanan baskı grafikleri sergisi de bu yılki fuar kapsamındaki önemli etkinliklerden.
10’uncu kez verilecek Fuarın en büyük ödülü Art Karlsruhe,17 Şubat’ta sahibi bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!