Ömer Bin Ladin: Babam yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Ömer Bin Ladin: Babam yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2010 15:15

Usame Bin Ladin'in dördüncü oğlu Ömer Bin Ladin, “Babam yaşıyor. Ancak, nerede bilmiyorum. Eğer böyle birisi ölürse bunu gizleyemezsiniz” dedi.

Haberin Devamı

Babası dünyanın en çok arananlar listesinde yer almadan hemen önce 2001 yılında Afganistan'ı terk eden 29 yaşındaki Ömer Bin Ladin, ‘The Sun' gazetesi muhabiri Oliver Harvey'in “Baban nerede?” sorusuna, “Babam yeryüzünde. Ancak, nerede olduğunu bilmiyorum. O yaşıyor. Eğer böyle birisi ölürse gizleyemezsiniz. Eğer ölürse dünya değişir” yanıtını verdi.

Ömer Bin Ladin, Madonna'yı çok sevdiğini ve yaşına göre oldukça mükemmel bir dansçı olduğunu anlatırken Jim Carrey filmleri, Amerikan futbolu, Rock müzik ve İngiliz komedyenler Laurel ile Hardy'nin hayranı olduğunu belirtti.

Dünya Kupası maçlarını heyecanla izlediğini, en beğendiği oyuncunun Lionel Messi olduğunu anlatan Ömer'in, çok rahat oldukları gerekçesiyle Amerika’dan Ortadoğu’ya kovboy tarzı semer ithal etmeyi planladığı belirtildi. Ömer, “Babası gibi güçlü olmak isteyen zayıf bir erkek çocuğum. Onu herşeye rağmen seviyorum. Elbette seviyorum çünkü, o benim babam. Bu normal bir insani durum. Onu babam olduğu için özledim ancak bizler farklıyız. Ben barış istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Ömer, Amerika’ya gitmeyi ve Drew Barrymore ile buluşmayı çok istediğini bildirirken, “Ben şimdi bekarım ve Drew Barrymore Hollwood’un en güzel kadını” diye konuştu.

Babasının fanatik takipçilerinin kimyasal silahları test etmek amacıyla evcil hayvanlarını öldürüldüğünü ve bundan nefret ettiğini kaydeden Ömer, “Babamın bir arkadaşı bana yavru köpek getirdi. Onunla oynamayı çok seviyordum ve ona ‘Bobby' adını verdim. Bir gün babamın adamları Bobby’in üzerinde kimyasal test yapmak için geldi. Çok kortmuştum.Beni umursamadılar ve bunun babamın emri olduğunu söylediler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!