Öldürülen annenin karnından çalınan bebek sağ bulundu

Güncelleme Tarihi:

Öldürülen annenin karnından çalınan bebek sağ bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2004 01:51

ABD’nin Missouri Eyaleti’nde, terrier cinsi köpek satın almak için gittiği evdeki sekiz aylık hamile kadını boğarak karnından bebeğini çalan kadın tutuklandı. Maryville’de bir gün süren aramalar sonucunda, sağlığı iyi olduğu belirtilen bebek de bulundu.

Yakalanan Lisa Montgomery adlı kadın, hamile Boby Jo Stinnett’i boğduğunu ve bebeğini rahminden alarak kaçtığını kabul etti. Annesi tarafından bulunan Boby Jo Stinnett’in saldırıya direndiği anlaşıldı.

Soruşturma devam ederken polis yetkilileri, bir evde bulunan bebeğin Skidmore’daki evinde Boby Jo Stinett’in karnından alınan cenin olduğuna emin olduklarını ifade ettiler.

36 yaşındaki Montgomery, ‘ölümle sonuçlanan adam kaçırmak’la suçlanıyor. İki çocuğu olan Lisa Montgomery’nin bir süre önce düşük yaptığı, Boby Jo Stinett’in evini de internetten bulduğu belirtildi.

DOĞUM YAPTIM DEDİ

Lisa Montgomery, Stinnett’i boğup bebeğini çaldıktan sonra kocasına telefon ederek doğum yaptığını ve kendisini Topeka’daki bir otoparkta bulmasını istedi.

Boby Jo Stinnett, bir yıl kadar önce evlenmiş ve ilk çocuğuna hamile kalmıştı. Montgomery, köpek satın almak için kapıyı çaldığında, Stinnett’in kocası evde değildi. ABD’de, hamile kadınların öldürülerek bebeklerinin çalınması daha önce de birkaç kez yaşandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!