Lopez gelmese de 4 gün 4 gece kutlama

Güncelleme Tarihi:

Lopez gelmese de 4 gün 4 gece kutlama
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 20, 2010 00:00

Jennifer Lopez’le anlaşan, Rum kesiminin yoğun baskısı üzerine yolları ayrılan KKTC’deki Cratos Premium Otel’in açılış töreni bugün yapılıyor. İlk gününe Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun da katılacağı 4 gün 4 gece sürecek kutlamalarda konuk sanatçı iki Grammy ödüllü Jon Secada.

Haberin Devamı

KKTC’nin Girne kentinde inÅŸa edilen Cratos Premium Oteli’nin açılışı, bugün Kıbrıs Barış Harekatı’nın 36’ncı yıldönümünde yapılacak. Açılış öncesinde Amerikalı ünlü ÅŸarkıcı Jennifer Lopez’in geliÅŸini engelleyen ve Eylül’de Shakira gelecek endiÅŸesi yaÅŸayan Rumlar, bugün ‘kara gün’ eylemi yapmaya hazırlanıyor.Â
Grammy’li Secada geliyor
Otelin açılışına, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu katılıyor. Boz Group’un 200 bin metrekarelik bir alana inşa ettiği Cratos Premium Otel’in açılışında 2 Grammy ödüllü Jon Secada sahne alacak. Küba doğumlu Amerikalı şarkıcı ve müzisyen Jon Secada; Gloria Estefan, Jennifer Lopez, Ricky Martin ve Mandy Moore gibi birçok ünlü isme de çok sayıda bestesini verdi.
Dünyanın dört bir yanından ünlülerin katılacağı açılış 4 gün 4 gece sürecek. Servisleri İbiza adasından gelen ve özel olarak seçilen 13 ‘İbiza kızı’ yapacak.

Cratos Otel yetkilileri, önümüzdeki aylarda da sürprizlerinin olduğunu belirtti ancak Jennifer Lopez’in Rumların yoğun baskısı sonucu KKTC ziyaretini ertelemesi nedeniyle, sürprizlerle ilgili yorumda bulunmaktan kaçındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!