Kötü, çirkin ve tehlikeli

Güncelleme Tarihi:

Kötü, çirkin ve tehlikeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2008 00:00

Korku filmi yaratığı değil. Tamamen gerçek ama görünmez. Yüzleri ise ilk kez görüntülendi.

Haberin Devamı

Mikro canavarların yüzleri

Bazılarını çıplak gözle görmek mümkün değil. Bu nedenle bilim dünyasında "hayalet" olarak da anılırlar. Ama kendilerini hissettirirler. Ansızın bir kaşıntı ya da küçük bir sızı hissi verirler. Bazıları sinek familyasının en küçüklerinin larvaları. Onları görebiliriz ama o kadar küçükler ki genellikle fark etmeyiz. Ama onlar da hayatımızda istenmeyen misafirler.

Görünmez olanlar ise her an bizimle birlikteler. En çok da yatağımızda, halılarda, elbiselerimize, tenimizdeler. Milyonlarcasıyla yatağımızı paylaşıyoruz. Deri döküntülerimizle beslenmeyi, zaman zaman kanımızı emmeyi severler. Şimdiye kadar pek çok kez görüntülendiler, incelendiler. Ama "mayt" olarak bilinen bu mikro canlıların yüzü ilk kez çok net olarak görüntülenebildi.

Haberin Devamı

Onlar, içimizde, dışımızda, çevremizde, kısacası bulunduğumuz her yerde oldukça fazla sayıda varolan geniş bir alemi temsil eden mikro canlılar. Ve onları yok etmek de imkansız. Yeni teknoloji elektrikli süpürgeler "Maytlara karşı etkili" olarak satışa sunuluyor. Ama onları aslında yok etmek imkansız.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!