Kocasının ikinci bir ailesi olduğunu tesadüfen öğrendi, dünya başına yıkıldı!

Güncelleme Tarihi:

Kocasının ikinci bir ailesi olduğunu tesadüfen öğrendi, dünya başına yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2022 10:09

Kocasının kendisinden gizlediği bir nişanlısı ve ergenlik çağına gelmiş iki çocuğu olduğunu tesadüfen öğrenen kadının hikayesi sosyal medyada yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

25 yıllık evli ve 3 çocuk annesi bir kadının mükemmel olduğunu düşündüğü aile hayatı tesadüfen öğrendiği acı gerçek sonrası yerle bir oldu. Bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelen olay dış basında da kendine geniş yer buldu.

KOCASININ FARKLI SOYADI İLE AÇILMIŞ İKİNCİ HESABINI BULDU

Yaşadıklarını Reddit'teki bir gönderide anlatan kadın, kısa bir süre önce kendine açtığı yeni Facebook hesabında kocasının adını arattı ve karşısına farklı soyadıyla kaydedilmiş ikinci bir profil çıktı.

Tesadüfen keşfettiği yeni hesabı inceleyen kadın,  yüz yüze geldiği korkunç gerçekle adeta yıkıldı. Kocasının herkesten gizledi ikinci bir ailesi vardı.

"HAYATIMDA HİÇ BU KADAR AĞLAMADIM"

Yaşadıklarını bir filme benzeten kadın gerçeği öğrendikten sonra mahvolduğunu hayatında hiç bu kadar ağlamadığını belirterek, "Kocamın her ikisi de ergenlik çağında iki çocuğu ve bir nişanlısı var. Kendisi şu anda ikinci ailesi ile birlikte, bundan eminim çünkü Facebook'taki son gönderisinde ailecek akşam yemeğinde çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşmış" dedi.

Haberin Devamı

HAFTALARCA SEYEHAT ETTİĞİ İÇİN DURUMU FARK ETMEMİŞ

Kocasının gizli ailesini şimdiye kadar keşfedememesinin nedenini adamın işine bağlayan kadın, eşinin ülkenin her yerinde şubeleri olan bir sigorta şirketince çalıştığını ve bu nedenle haftalarca seyahat edip evden uzak kaldığını belirtti.

Kocasının ikinci bir ailesi olduğunu tesadüfen öğrendi, dünya başına yıkıldı

İçindeki öfkeyi bastırmak konusunda zorluk çektiğini anlatan kadın yaşadıkları şu sözlerle anlattı;

“Neredeyse her parçam hayatımı mahvettiği için onun yüzüne bağırmak istiyor. Fakat bir yanım da bu olay hiç yaşanmamış gibi davranıp hayatımıza devam etmemiz gerektiğini söylüyor. Çünkü eşim sevgi doluydu ve çocukları ile her zaman çok iyiydi.  Ama daha sonra bu şeyleri diğer ailesi için de yaptığını düşünüyorum"

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU: KAPIDAN GİRER GİRMEZ YÜZLEŞTİM

Talihsiz kadının paylaştıkları sosyal medyada büyük ilgi çekti. İnsanlar kadına bir yandan destek verirken bir yandan da olayın doğruluğuna ilişkin daha çok delil toplaması gerektiğini söylediler.

Haberin Devamı

Merakla beklenen bir güncellemede kadın kocası kapıdan girer girmez onla yüzleştiğini anlattı; "Her şeyi öğrendiğimi söylediğimde ağlamaya ve yalvarmaya başladı, gerçekten acınacak bir durumdaydı."

Kocasının eşyalarını toplayarak bir otele yerleştiğini anlatan kadın, bundan sonra hayatına nasıl devam edeceğine henüz karar vermediğini ve bir avukatla görüştüğünü belirtti.

"DİĞER KADINLA GÖRÜŞTÜM, O DA PERİŞAN"

Olayı öğrenir öğrenmez eşyalarını toplayıp evden ayrılmayı düşündüğünü ancak çocukları nedeni ile bunu yapmadığını anlatan kadın kocasının nişanlısı ile görüştüğünü belirterek, "Diğer kadına ulaştım ve durumu ona da anlattım. O da aynı derecede perişan oldu." dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

Haberin Devamı

“Şu anda üzgün olmaktan çok öfkeliyim. Çocuklarımın olaya dair hiçbir fikri yok ve en küçüğü babalarının iş nedeni ile evden uzakta olduğunu düşünüyor. Onlara iki üvey kardeşleri olduğunu nasıl söyleyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!