Klozete doğurdu

Güncelleme Tarihi:

Klozete doğurdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2009 16:22

Hastanenin tuvaletinde doğuran genç kadın bebeğini klozete düşürdü.

Haberin Devamı

Almanya'da bir sağlık skandalı yaşandı. Hamile olan 17 yaşındaki genç kız sancıları tutunca hastaneye gitti. Ancak hastanede doktor ve hemşireler ilgi göstermeyince sancıları artan hamile kadın tuvalete gitti. Tam bu sırada bebek doğdu, bağırarak yardım isteyen genç kadının yardımına bir hemşire yetişti. Hemşire yeni doğmuş bebeği klozetin içinden çekerek aldı ve koşarak bir küvözün içine koydu.

Almanya'nın Oldenburg kentinde 17 yaşındaki Daniela T. hamileliğinin 25'inci haftasında sancıları artınca kız kardeşiyle birlikte Oldenburg Hastanesi'ne gitti. Hastanede doktor ve hemşireler tarafından 2 saat bekletilen hamile kız, sancıları artınca kız kardeşinin yardımıyla tuvalette gitti.

BEBEK KLOZETE DÜŞTÜ

Tuvallete aniden olan oldu; doğuran genç kızın bebeği klozete düştü. Paniğe kapılan iki kadın bağırarak yardım istedi. Olay yerine gelen bir hemşire bebeği klozetten çekip alarak; onu bir küvözün içine koydu. Bebeğin başından yaralandığı ortaya çıktı. Hastanede gördüğü muamele karşısında isyan eden Daniela T, "Hastanede kimse bana yardım etmediği için oğlum Joel başından yaralandı" dedi. Genç kadın avukatı aracılığıyla hastaneden şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

DÜNYADAN KISA KISA... 

HALKA AÇIK YARGILANACAK
Kızına 24 yıl boyunca bir bodrumda tecavüz eden sapık baba duruşması halka açık olacak. Avusturya'nın Amstaetten kasabasında öz kızını 24 yıl süreyle evinin bodrumuna kapatıp tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan sapık baba Jozef Fritzl, 16 Martta yargılanacak.

"İSRATİN" DEVLETİ KURULSUN
Libya lideri Muammer Kaddafi, İsrail-Filistin sorununa çözüm olarak, İsraillilerle Filistinlilerin tek demokratik devlet altında toplanmasını, "İsratin" devletinin kurulmasını önerdi. İsrail'de yayımlanan Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, Kaddafi, ABD'nin Georgetown Üniversitesinde video konferans aracılığıyla katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada, bunun, Orta Doğu'da sürekli ihtilaflarla yüz yüze kalacak İsrail'in çıkarına olduğunu da ifade etti.

ENDONEZYA'DA SİYAM İKİZLER DOĞDU
Endonezya'da birbirlerine göğüs ve midelerinden yapışık erkek ikizler dünyaya geldi. Sumatra adasının kuzeyindeki Medan'daki Adem Malik Hastanesi doktoru Azvan Lubis, Asni I ve Asni II adları verilen ikiz kardeşlerin geçen hafta dünyaya geldiğini belirtti. Lubis, doktorların yapışık ikizleri ayırmak için ameliyat planladıklarını ancak bunun için ikizlerin sağlık durumlarının istikrarlı bir düzeye gelmesinin beklendiğini kaydetti.

Haberin Devamı

TEMİZ HAVA ÖMRÜ 5 AY UZATIYOR
ABD'de yapılan bir araştırma, kentlerdeki hava kalitesinin artmasının insanların ortalama ömrünü 5 ay uzattığını ortaya koydu. Brigham Young Üniversitesi ve Harvard School of Public Health araştırmacıları tarafından yapılan ve New England Journal of Medicine dergisinde yayımlanan araştırma sonuçlarına göre, 1980 ile 2000 arasında 51 Amerikan kentinde ortalama yaşam süreci yaklaşık 3 yıl arttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!