Kağıt Dünyası Frankfurt’ta kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

Kağıt Dünyası Frankfurt’ta kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 12:13

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası kağıt, kırtasiye ve ofis malzemeleri fuarı olarak kabul edilen Paperworld 2017 kapılarını açtı.

Haberin Devamı

PAPERWORLD fuarında en yeni kağıt ürünleri, kalemler, ofis ve okul malzemeleri, masa üstü aksesuvarlar, hediyelik eşya ürünleri, sanat ve grafik sanat malzemeleri, yazı araç ve gereçleri, kaplama kağıtları, tebrik kartları, yazıcı ve çizim gereçleri, ve yazıcı malzemeleri ziyaretçilere sunuluyor. 25 yıllık geçmişe sahip fuarda bu yıl 58 farklı ülkeden bin 525 katılımcı firma yer alırken, uzun yıllardır fuara katılım sağlayan Türkiye, fuarda 38 firmayla temsil edilecek. 2016 yılında ise söz konusu fuara 59 ülkeden bin 607 firma, Türkiye’den 35 firma katılmıştı. Fuara, Almanya dışından özellikle diğer Avrupa ve Asya ülkelerinden yüksek katılım oldu. Fuara en fazla katılım sağlayan ilk üç ülke sırasıyla Çin, Almanya ve Tayvan şeklinde sıralandı. 

Haberin Devamı

Messe Frankfurt Paperworld Direktörü Michael Reichhold, küresel ekonomideki dinamiklerin ve iş dünyasındaki değişimlerin, kağıt, büro malzemeleri ve kırtasiye sektöründe çoktan hissedildiğini belirterek, “Paperworld’de, başarılı şirketlerin bu değişikliklere yeni ürünler ve çözümlerle ne kadar büyük tepki verdiğini görüyoruz” dedi.
Fuarı geçen yıl, 148 ülkeden 39 bin 287 kişi ziyaret etmiş, ziyaretçilerin yüzde 66’sının Almanya dışından geldiği belirlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!