Kaçak penis cerrahı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kaçak penis cerrahı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2008 00:00

Daniamarka, Almanya ve Yunanistan’da aralarında çok sayıda Türk’ün de bulunduğu müşterilerine penis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatları uygulayan, ancak birçok hastası tarafından hakkında dava açılan Jörgen Ege yakalandı.

Geliştirdiği teknikle dünyanın en iyi penis cerrahı olarak bilinen Jörgen Ege’nin daha çok kadınlara uyguladığı ameliyatlar ve vergi kaçırmak yüzünden başının derde girdiği bildirildi. Kopenhag’da "Egoisten" adlı restoranda yemek yerken iki polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Jörgen Ege’nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Jörgen Ege "Ben son aylarda New York’da yaşamaya ve çalışmaya başladım. Hakkımda yakalama emri de yokken, insanların arasında apar topar gözaltına alınmam doğru değil. Bu konuda Emniyet genel müdürlüğüne şikayet dilekçesi verdim. Herhalde restoranda bulunan bir müşteri beni polise ihbar etti" dedi.

Jörgen Ege, hakkında vergi kaçakçılığı yüzünden bir dava olduğunu, ancak davanın henüz sonuçlanmadığını söyledi. Jörgen Ege, daha önce, Danimarka’da hakkındaki şikayet ve davalardan kaçarak Almanya’da bir başkasının adına işletilen klinikte, çok sayıda Türk’ü de ameliyat etmiş, hakkında çıkarılan arama emirlerinden sonra önce Yunanistan, ardından İspanya’ya kaçmıştı. Daha sonra yakalanan Jörgen Ege, ifadesi alınıp yargılanmak üzere serbset bırakılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!