Jackie’nin aşk üçgeni

Güncelleme Tarihi:

Jackie’nin aşk üçgeni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2004 01:37

Suikasta kurban giden eski ABD Başkanı John Fitzgerald Kennedy’nin eşi Jackie Kennedy Onassis’in ‘şoke edici’ aşk yaşamına sahip olduğu öne sürüldü. Peter Evans tarafından kaleme alınan ‘Nemesis’ adlı kitaba göre Jackie Kennedy, kocasının 1963’te öldürülmesinin ardından, kayınbiraderi Robert Kennedy ile de aşk yaşadı.

YAZAR Peter Evans, Jackie Kennedy ile Robert Kennedy ve daha sonra evlendiği Yunan armatör Aristotle Onassis arasında bir ‘aşk üçgeni’ bulunduğunu yazdı.

YENGESİNE AŞIKTI

Yazar Evans’a göre Onassis, daha Başkan Kennedy öldürülmeden, üç günlük bebeği ölen ‘First Lady’ Jackie’yi, rahatlasın diye Akdeniz’de yat turuna davet etti. Jackie Kennedy, ABD Başkanı olan kocasının karşı çıkmasına rağmen daveti kabul etti. Jackie, kocasının Marilyn Monroe ile ilişkisini de o sırada öğrenmişti.

Kayınbirader Robert Kennedy, Onassis’i arayarak ‘Yat turunu iptal et’ dedi, ama ‘Kaybol’ cevabını aldı. Sinirlenen Robert Kennedy, Onassis’i tehdit bile etti. Yazar Evans’a göre Robert Kennedy, armatör Onassis’i hem kıskanır, hem de nefret ederdi. Evans, Jackie’nin tura gittiğini ve beş yıl sonra evleneceği Onassis ile yattığını da yazdı. Evans’a göre, Robert Kennedy yengesine hep aşıktı. Başkan Kennedy öldürüldükten sonra Robert Kennedy ile Jackie arasında bir ilişki başladı ve birkaç yıl sürdü. Jackie, aynı dönemde Onassis ile de buluşuyordu.

WILLIAM HOLDEN İLE DE AŞKYAŞADI

Robert Kennedy, 6 Haziran 1968 günü bir suikast sonucu yaşamını yitirdi. Aynı yıl Jackie Kennedy, Aristotle Onassis ile evlendi. Evans, Jackie ile Robert’in ilişkisini tüm Kennedy Ailesi’nin bildiğini de belirtti. Robert Kennedy, Jackie’ye yakın olabilmek için New York’a taşındı. Yazar, Onassis’in, Robert Kennedy’nin New York’a taşınacağını duyduğunda, ‘Onunla yatacak, biliyorum’ dediğini de kaydetti. Peter Evans, Jackie Kennedy’nin, ünlü aktör William Holden ile kocasının Marilyn Monroe ile yattığı yatakta seks yaptığını da yazdı. Evans’a göre Onassis, karısı Jackie’nin gizlice mektuplarını okur, telefonlarını dinler ve ona da bir fahişe gibi davranırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!