Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2007 11:01
Üç Michelin yıldızlı şefler beluga havyarından, Perigord mantarı, Kobe bifteği ve Belon istridyelerine kadar geniş bir yelpazedeki malzemeyi alarak son derece sofistike bir füzyon oluşturdular.
Mesela tabaklardan biri "Imperial beluga havyarı ve Belon istridyesi ile sunulan Kobe bifteği tartarı"ydı. Şefler, malzemeyi en taze ve kaliteli olduğu yerlerden getirttiler; Fransa’dan kara truf mantarı, kazciğeri ezmesi, istridye ve Bröton ıstakozu, İsviçre’den havyar, İtalya’dan beyaz mantar, Kudüs’ten enginar.
Şaraplar: 10 tabakla sunulan şarapların maliyeti 200 bin doları buluyordu. Bunlar arasında 1985 Romanee Conti, 1959 Chateau Mouton Rothschild, 1967 Chateau y Quem, 1961 Chateau Palmer, 1955 Chateau Latour bulunuyordu.
(Soldan sağa) Antoine Westermann, Marc Meneau, Annie Feolde (İtalya), Jean-Michel Lorain, Alain Soliveres ve Heinz Winkler (Almanya).