Iraklı çocuğu kurtardı, kendisi öldü

Güncelleme Tarihi:

Iraklı çocuğu kurtardı, kendisi öldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2007 00:00

Irak’ta 11 yaşındaki kalbi delik Iraklı çocuğun ABD’den vize alması için uğraşan Amerikalı asker, çocuk için vize aldığı gün kaçırılıp öldürüldü. Yüzbaşı Brian Freeman’ın ailesi şimdi Ali isimli Iraklı çocuğun ABD’de ameliyat edilmiş olmasıyla teselli buluyor.

31 yaşındaki Brian, Ebu Ali’nin kalbi delik oğlu Ali için Amerika’daki hastaneyle temasa geçti. Yardım kuruluşlarından ameliyat masrafları için sponsor bulan Brian bu sefer de küçük çocuğun vize alması için girişimlerini yoğunlaştırdı. Brian’ın karısı Charlotte Freeman, Ali’nin geçen hafta 20 Şubat’ta Long Island’daki Schneider Çocuk Hastanesi’nde ameliyat olduğunu ve durumunun çok iyi olduğunu ifade etti. Utangaç bir çocuk olan Ali’nin sürekli güldüğünü ve ileride futbolcu olmak istediğini belirten Charlotte, "O bana kocamdan bir hediye" diyor.

Tam ismini hain ilan edilme korkusuyla açıklamayan Ebu Ali şu anda Ürdün’de bulunuyor ve çocuğunun büyüdüğünde bir yardım kuruluşunda çalışmasını ümit ediyor. Çocuğu Ali’nin hayali ise Amerika’da kalmak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!