İnternet Mahir'e sigara kralı rakip

Güncelleme Tarihi:

İnternet Mahire sigara kralı rakip
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Amerikan sigara devi Reynolds Şirketi'nin varislerinden Patrick Reynolds, internetteki sitesinde ‘iyi görünüşlü, iyi eğitimli, 27-34 yaşlarında mazizi temiz bir bayanla’ evlenmek istediğini duyuruyor. Reynolds'ın şimdi kadınların gözdesi ‘İnternet Mahir’i tahtından indirebileceği söyleniyor.

İNTERNET'in en gözde bekarı Mahir Çağrı'ya Amerikalı (sıkı) rakip çıktı. İnternet dergisi ‘salon.com’da çıkan yazıya göre Reynolds sigara şirketinin varislerinden Patrick Reynolds, tıpkı Mahir gibi internet sayfasından kendine eş arayacak. Ancak Mahir'in aksine Patrick Reynolds, sadece seks partneri değil, hayatını paylaşabileceği, doğacak çocuklarına annelik edebilecek 27-34 yaşları arasında bir hayat arkadaşı bulmaya çalışacak.

Mahir Çağrı, ‘I Kiss You’ (Öpüyorum) isimli sitesinde yabancı kadınları Türkiye'ye kendisiyle birlikte olmaya çağırarak dünyanın bir anda en ünlü kişisi oldu. Her gün sitesine binlerce kişinin uğradığı Mahir bir anda ABD ve Avrupa basınının ilgisini çekti. Ünlü Forbes dergisi, ‘İnternet Mahir’i dünyanın en güçlü 100 kişisinden biri ilan etti. ABD'de Mahir'e ‘Sanal Dünya Anahtarı Ödülü’ verdi.

MAHİR HOLDİNG

Akerdeoncu Mahir Çağrı, internetteki ününden yararlanarak oyun havası single'ı doldurdu. Yeni bir site açtı. Sitesinde single'ını pazarlayan Mahir Çağrı, çok yakında TV klibinin, kitabının, filminin de hazır olacağını söylüyor. Ancak internetteki popülerliğini ticarete döken Mahir Çağrı'nın bugünlerde tahtı sarsılıyor gibi...

Çünkü sigara kralı R.J.Reynolds'un torunu Patrick Reynolds da tıpkı Mahir gibi internette kendine eş aramaya karar verdi. Yalnız Patrick Reynolds, Mahir'e göre bu olayı daha ciddiye alıyor. Mahir, herhangi bir evlilik vaadinde bulunmazken Patrick Reynolds, kendisine ve doğacak çocuklarına mutlu bir aile vaadedecek bir eş arıyor.

SİGARA İÇMEYECEK

Sitesinde resimleriyle eş adaylarını karşılayan Patrick Reynolds, ‘Aşkımıza ve romantizme sahip çıkmak benim için önemli. Eşimi mum ışığında iyi şarap ve slow müzik eşliğinde yenilen akşam yemekleriyle şaşırtmak isterim. Mahremiyeti ve iletişim severim. Bu anları gözlerimizdeki kıvılcımlar ve sevecen kelimelerle güzelleştirmek isterim.’

Patrick Reynolds, öyle önüne geleni de ‘Türkiye’ye evinde yatmaya davet etmiyor.' Adaylar için bazı şartları var. Adaylar ortalama bir güzelliğine, atletik yapıya sahip olacak. Hristiyan olacak. Sigara içmeyecek. Sevecen ve uyumlu olacak. Beyaz ırktan gelecek. 27-34 yaşları arasında olacak. En az 1.65 boyunda olacak. Üniversite eğitimi almış ve ileride çocuk sahibi olmak isteyecek.

Kim ne diyor

Aşk hayatı

Patrick : Evliğimize, çocuklarımıza sahip çıkacak, sakin bir aile yaşantısı sürecek bir eş arıyorum. Bir süredir bekarım. Yeniden aşık olmaya hazırım. Senin orada olduğunu biliyorum.

Mahir : Hiç evlenmedim. Belki önümüzdeki yıllarda evlenebilirim. Şu aralar kız arkadaşım yok. Eğer isterse ben hazırım. Seks yapmayı severim.

Eğlence:

Patrick : İki yaz önce, sahilden ve limandan biraz uzak bir villa kiraladık. St Tropez, Cannes ya da Monte Carlo'dan daha dinlendirici.

Mahir : Her yıl 3-4 ülkeye gidiyorum. Şimdiye kadar, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Danimarka, İsveç, Macaristan, Moldova, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Azerbaycan, Gürcistan ve İran'a gittim...

İş hayatı

Patrick: Anti-sigara kampanyalarıyla ilgilinen herkes beni tanır. Bazen, uzmanlık alanıma giren konular üzerinde benden demeç talep ederler.

Mahir : Gazetecilik yapıyorum. Müzik ve beden eğitimi hocasıyım. Psikoloji doktorası yapıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!