İngiliz gurmenin son yemeği

Güncelleme Tarihi:

İngiliz gurmenin son yemeği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2015 13:36

İngiltere’de tanınan bir yemek eleştirmeni olan Wilkes McDermid, yediği son yemek ile ilgili detayları blogunda paylaştıktan sonra Londra’nın merkezindeki Coq D'Argent isimli restoranın terasından atlayarak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

İngiliz gurmenin son yemeği
39 yaşındaki McDermid, Hawksmoor isimli restoranda yediği mönüyü anlatan “Son yemek” başlıklı bir yazıyı blogunda paylaştıktan sonra başka bir restoranın çatısından atlayarak intihar ettiği açıklandı.

McDermid yazısında, “İnternette birçok kişi son yemeklere büyük ilgi gösteriyor. Ben son yemeğimi Hawksmoor Spitelfields’da yedim. (400 gr’lık bir Ribeye biftek, yanında da Donnington Sezar Salatası, üç kez pişirilmiş patates kızartması, turşu ve limonlu mayonez, ceviz ve armutlu stilton peyniriydi) Yemeğimin yanında Shakey Pete’in Zencefilli Kokteyli, 2009 Rosso Braida şarap,Meantime Pale Ale bira ve Disznoko Tokai şarap içtim” dedi.

Haberin Devamı

İngiliz gurmenin son yemeği

Yediği son yemeğin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

7 bin kişinin takip ettiği blogunda Samuel Jackson’ın “ Londra’dan sıkılmış olan bir adam hayattan da sıkılmıştır. Çünkü Londra’da hayatın sunduğu her şey mevcut” sözünü de paylaşan McDermid’in ölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, bir çok yemek eleştirmeni çok üzgün olduklarını belirtti.
İngiliz gurmenin son yemeği

McDermid buradan atlayarak yaşamına son verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!