Hızlı ve gazlı soygun

Güncelleme Tarihi:

Hızlı ve gazlı soygun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 22:06

İngiliz Formula 1 pilotu Jenson Button tuhaf bir biçimde soyuldu. Button, eşi ve üç arkadaşını uyandırmadan hepsinin burnunun dibine kadar girmeyi başaran hırsızın, evin içine klimadan gaz verdiği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

FORMULA 1 pilotu Jenson Button (35), eşi Jessica Michibata (30) ve arkadaşlarıyla Fransa St. Tropez’de kiraladığı villada soyuldu. Ev sakinleri uyurken içeri giren iki kişi Jessica’nın 350 bin euro değerindeki nişan yüzüğü de dahil olmak üzere toplam 426 bin euro (1.3 milyon TL) değerinde mücevheri çalıp gitti. Jenson Button adına İngiliz yayın kuruluşu BBC’ye açıklama yapan sözcüsü, soygun öncesinde klimadan içeri uyuşturucu gaz verilmiş olabileceğini söyledi.

100 MİLYON DOLARLIK ADAM

Polis cephesinden gelen açıklamadaysa, “Bay Button, uyandığında soygunu fark etmiş. Olay sırasında yaralanan olmamış” dendi ve gaz kullanıldığına dair kesin bir bilginin olmadığı söylendi. Malikaneye girmeyi başaran hırsızların, çiftin uyuduğu yatağın yanına kadar geldiği belirtilirken, evde kalan üç arkadaşlarının da olay sırasında bilincini kaybettiği öne sürülüyor. 2009 yılında Formula 1’de dünya şampiyonu olan Jenson Button, yaklaşık 100 milyon dolarlık kişisel servetiyle Sunday Times Gazetesi’nin ‘Spor Zenginleri’ listesinde en zengin üçüncü İngiliz sporcu olarak yer almıştı. McLaren adına yarışmaya devam eden Button, Japonya doğumlu eşiyle Monaco’da yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!