Hitler'in 95 yaşına kadar Brezilya'da yaşadığı iddiası

Güncelleme Tarihi:

Hitlerin 95 yaşına kadar Brezilyada yaşadığı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2014 01:28

Nazi lideri Adolf Hitler’le ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 'Hitler Brezilya’da-Yaşamı ve Ölümü' isimli kitaba göre Nazi lideri Almanya’da intihar etmedi, 95 yaşına kadar Brezilya’da yaşadı.

Haberin Devamı

Hitler’in sevgilisi Eva Braun ile birlikte Arjantin’e kaçıp burada iki kız çocukları olduktan sonra 73 yaşına kadar yaşadığı iddia edilmişti.

Hitlerin giydiğine inanılan kıyafetler

Simoni Renee Guerreiro Dias adlı yazarın 'Hitler Brezilya’da-Yaşamı ve Ölümü' isimli yeni kitabına göre ise Hitler 1945’te Berlin’deki sığınağında intihar etmedi. Berlin’den kaçmayı başararak önce Arjantin’e sonra Paraguay’a gitti. Paraguay’ın ardından da Hitler, Brezilya’nın Bolivya sınırındaki Mato Grosso eyaletindeki küçük bir kasaba olan Nossa Senhora do Livramento’ya yerleşti. Nazi lideri 1984’te 95 yaşındayken burada yaşamını yitirdi.

Yazar Dias, kanıt olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf da yayımladı. Fotoğrafta Hitler olduğu belirtilen kişi, Cutinga isimli siyahi gençle görülüyor. Kitaba göre Hitler, ırkçı geçmişini gizlemek için siyahi kadınla birlikte oldu. Hitler’e ayrıca Vatikan’daki müttefiklerinin 'hazine haritası' verdiği iddiası da kitapta yer aldı.

Hitlerin 95 yaşına kadar Brezilyada yaşadığı iddiası

Hitler'in intihar ettiği düşünülen sığınağı




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!