Hamas'ın askeri kanadından uyarı: İsrail'e uçmayın

Güncelleme Tarihi:

Hamasın askeri kanadından uyarı: İsraile uçmayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2014 14:22

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, uluslararası havayolu şirketlerine "İsrail'e uçmamaları" uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail, Gazze'de yaşayan sivillere yönelik terör saldırıları düzenlemekte, evleri yerle bir ederek, insanları kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden öldürmektedir. Biz bu düşmana karşı koymaya karar verdik. Sizleri İsrail'in 27'nci Askeri Hava Üssü'nün bulunduğu Ben Gurion Havalimanı'na uçmamanız konusunda uyarıyoruz" denildi. Açıklamada şöyle devam etti:

"Bu açıklamayla, hukuki ve ahlaki sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Saldırılardan yolcularınızın ve uçaklarınızın zarar görmesi durumunda hiçbir mesuliyeti kabul etmeyeceğimizi bildiriyoruz."

Hamasın askeri kanadından uyarı: İsraile uçmayın



İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA
İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada ise Ben Gurion Havalimanı'nı hedef alan üç roketin "Demir Kubbe" füze savunma sistemi tarafından havada imha edildiği belirtildi.

Haberin Devamı

ÖLÜ SAYISI 100'E ÇIKTI
İsrail'in "Koruyucu Hat Operasyonu" adı altında Gazze'ye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 100'e, yaralıların ise 670'e yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!