Güney Afrikalı kocadan dehşete düşüren şiddet eylemi

Güncelleme Tarihi:

Güney Afrikalı kocadan dehşete düşüren şiddet eylemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 15:52

Güney Afrika'nın Mpumalanga vilayetinde yaşayan bir adam, eşi bir daha kimseyle cinsel ilişkiye girmesin diye kan donduran bir yola başvurdu.

Haberin Devamı

İddiaya göre; African Eye News Service haber sitesinin adını açıklamadığı adam, kendisini dayısıyla aldatmakla suçladığı karısının cinsel organına yapıştırıcı sürdü.

Olaya ilişki açıklamalarda bulunan talihsiz kadın, "Kocam yıllardır bana kötü davranıyordu. Dayım beni aracıyla eve bıraktığında kontrolden çıktı. Onu dayımla aldatmakla suçladı beni. Çok şaşırtıcıydı çünkü dayımı çok iyi tanıyordu. Hatta beni bıraktığında onu dostça selamladı" dedi.

Eşinin daha sonra bağırmaya başladığını ve ona bir ders vereceğini söylediğini aktaran kadın, "Mart ayı her geldiğinde o vahşeti hatırlıyorum" dedi.

Kocasının daha önce de kendisini öldürmeye çalıştığını belirten kadın, eşinin palalı saldırısına bu kez karşı koyamadığını söyledi.

Eşinin bu korkunç davranışı nedeniyle ceza alıp almadığı sorusuna ise kadın, "Şikâyetçi olmak istedim ama kaçtı. Ve olaydan sonra ortadan kayboldu. Dönüp beni öldürür diye çok korkuyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Fotoğraf: mpumalanga.com (Arşiv)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!