Görmez ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Görmez ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 21:05

HACI olabilmek için kutsal topraklara giden Türk hacı adayları, hac ibadetinin 3 temel şartından biri olan Arafat’ı tamamladı.

Haberin Devamı

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez hacı adaylarıyla birlikte Arafat’ta Vakfe Duası okudu. Mehmet Görmez, hacı adaylarının gözyaşlarını tutamadığı duada, özetle şunları söyledi:“Rabbimiz, bizler millet olarak işgal ve ihanet teşebbüsüne, milletimize karşı işlenmiş en ağır cürüm ve zulme şahit olmuş olarak huzuruna geldik. Bugün, haksızlık karşısında zor durumda kalan Hz. Musa’nın duasıyla yalvarıyoruz sana... Bizlere öyle nimet ver ki, bu nimet sayesinde hiçbir zaman mücrimlere arka çıkmayalım, onlarla aynı safta yer almayalım Allah’ım. Bizleri zalimlere zağarlık yapan zelil kimselerden eyleme Allah’ım..”

FİTNELER KOL GEZİYOR

“15 Temmuz şehitlerimizin yakınlarıyla geldik sana. O gece güç ve kudretinle bu nimeti milletimize bahşettiğin için sonsuz kereler sana hamd ediyoruz Allah’ım... Daha büyük fitneler kıtalarda kol geziyor Allah’ım. Bizleri kuşatmak isteyen yeni fitnelerden muhafaza eyle... 15 Temmuz’da ihanet ve işgal girişimine kalkan olup şehit düşen kardeşlerimizi cennetinle ve cemalinle müşerref eyle Allah’ım! ” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!