Gangnam Style katliamı

Güncelleme Tarihi:

Gangnam Style katliamı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 00:57

Yemen’de bir düğün, Gangnam Style dansı sırasında davetlilerden birinin kutlama için havaya ateş ederken silahının kontrolünü kaybetmesiyle kana bulandı.

Haberin Devamı

Düğüne katılan davetliler, Güney Koreli şarkıcı Psy’ın dünya çapında büyük ses getiren Gangnam Style şarkısı eşliğinde dans edip eğleniyordu. Ancak bir anda havada uçuşan kurşunlar üç kişinin ölümüne yol açtı. Liveleak internet sitesinin yayınladığı videoda, bir adamın Kalaşnikof tüfekle havaya ateş ederken silahın kontrolünü kaybettiği ve birçok insanın kanlar içinde yere yığıldığı görülüyor. Görüntülerde yaralılar pistte yatarken, onlarca davetli de çığlık çığlığa kaçıyor.

YARALILAR HASTANEDE
Yemen medyasında, üç kişinin öldüğü olayda birkaç kişinin de yaralandığı yazıldı. Kutlamalarda havaya ateş açma olaylarının oldukça yaygın olduğu ülkede, ateşli silahla ilgili davaların yüzde 80’ini “yanlışlıkla adam yaralama ve öldürme” vakalarının oluşturduğu biliniyor. 2011 yılında eski Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih’in destekçileri havaya kutlama ateşi açmış ve 100 kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!